2777
2789
عنوان

میخوام برم

378 بازدید | 18 پست

میخوام از این خونه برم شوهرم بهم اهمیت نمیده خیلی وقته جاش رو ازم جدا کرده دوتا بچه دارم ی دوماهه و اون یکی 9 سالشه خسته شدم منم ب محبت نیاز دارم بهش پیام میدم جواب نمیده وقتی میپرسم چرا جواب نمیدی میگه مشغول گوشی‌ام بودم ی کار داشتم نمیدونم چیکار کنم از ی طرف بچه هام از ی طرف خودم 

سکوت سرشار از ناگفته هاست
حل می‌شه تازه‌ زایمان کردی  هم رو دوش تو بار هست هم اون یه عنوان پدر

هیچی حل نمیشه همش من کوتاه میام حتی از یغلمم رد نمیشه نگامم نمیکنه منم بهش، نیاز دارم دوماه انگشتمونم ب هم نخورده خسته شدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لابلای رسیدگی به اونا به همسرتم محبت کن شاید اون شمارو کم داره

اون منو کم نداره من نمیتونم بهش، محبت کنم از بس ازش، خیانت دیدم میدونی وسواس فکری گرفتم 

هیچی حل نمیشه همش من کوتاه میام حتی از یغلمم رد نمیشه نگامم نمیکنه منم بهش، نیاز دارم دوماه انگشتمون ...

یکم سرد شده‌ یواش یواش فیتیله رو روشن کن 

شمام ۴۰ روز نقاهت داشتی مراعات کرده‌ خوب بشی کامل 

یکم سرد شده‌ یواش یواش فیتیله رو روشن کن  شمام ۴۰ روز نقاهت داشتی مراعات کرده‌ خوب بشی کامل&nb ...

از اون چهل روز خیلی گذاشته آگه میخواست بهم محبت کنه خودش میومد ولی اون منو نمیخواد میخوام فردا برم 

خیادت می‌کنه یعنی؟🫥😑

بله تا دلت بخواد میدونی مشکل چیه همش رو میندازه گردن من. خودش عکساشون رو گذاشته بودن رو اینیستا قسمت بر گزیده ها همه دیدن آخر همه من دیدم راه ب راه میا میگه تو همه جا جار زدی کسی خبر نداشت 

باهاش اول حرف بزن قبل رفتن

همین ی ساعت پیش بهش پیام دادم بیام پیشت جواب نداد خودم پاشدم رفتم گفتم چرا جواب پیام‌هام رو ندادی گفت مشغول گوشی‌ام بودم اینقد دلم گرفت

همین ی ساعت پیش بهش پیام دادم بیام پیشت جواب نداد خودم پاشدم رفتم گفتم چرا جواب پیام‌هام رو ندادی گف ...

نمیدونم راه درست چیع

می‌خوای قبلش یه مشاوره‌ بری ببینی اون چی میگه ؟