2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چطور؟

آخه کاربریتون زدین mir

حالا فک کردم فامیلیتونه

ما لریم و طایفه میر هم داریم

همینطوری پرسیدم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

آخه کاربریتون زدین mir حالا فک کردم فامیلیتونه ما لریم و طایفه میر هم داریم همینطوری پرسیدم

معمولا سیدا میر دارن

مثلا چه فامیلی هایی؟میشه بگید؟!😄

فامیلیم هم میر داره ولی نه لرم نه سید

مازوخیسمی شاید

درد لذت نداره که

جان من ایران💚متنفرم از ته دل از تجزیه طلب ها و حامی های تجزیه وطنم اگه تجزیه طلبی به هیچ عنوان نه تو تایپک هام نظر بده نه نظراتم جواب بده...
معمولا سیدا میر دارن مثلا چه فامیلی هایی؟میشه بگید؟!😄 فامیلیم هم میر داره ولی نه لرم نه سید

اونا حتما یه شهر دیگن

پیش ما میر کلا یه طایفه جداس

همین میر خالی ، یا میر هاشمی ، میردریکوند و ....

😂😂 شما کیکی ، واگعی نیستی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

مازوخیسمی شاید درد لذت نداره که

نه به مازوخیسم ربط نداره

وقتی میترسی از یه نفر که سرد شده خوب نیست دیگه باهات،نگرانی که بهت ضربه بزنه

و بعد از مدتها تصمیم میگیری عاقلانه ترین کارو کنی

تموم کنی رابطه رو

میتونی کاری که میخواستی رو انجام بدی

و میدونی آخرش وضعیت بهتر از الانه

فقط باید صبر کنی زمان بگذره

اونوقته که همین درد لذت بخش میشه

بنده به مازو خیسم دچار نیستم خوشبختانه پس در این مورد اطلاعی هم ندارم

فک میکنم‌ علم روانشناسی اونقدر گسترده باشه که شما به تنهایی و بدون داشتن آگاهی کامل نتونی راجع بهش نظر بدی

شما حس ششمی بودید درسته؟!!

یه جورایی آره