2777
2789

پیرو تاپیک قبلیم ک شوهرم قهر کرده بود و جاشو جدا کرده بود..

امشب اومد خونه من حموم بودم اومد برق و خاموش روشن کرد(مثلا مسخره بازی) بعد من اومدم بیرون دیدم اومد کنار تشک من دراز کشید و من به پسرم گفتم برو خاموش کن شوهرم گف نه فیلم ببینیم ..منم پاشدم اومدم تو اتاق پسرم رو تختش دراز کشیدم.. اومده با حالت طلبکاری میگ براچی اومدی اینجا نشستی.. گفتم دلم میخاد..گف چیه نکنه تو هنوز طلبکاری اون همه فش دادی.. فقط زل زدم ب چشاش و هیچی نگفتم.. اونم رف بالشتشو آورد کنار بالشت من گذاشت..من هنو تو اتاق پسرمم😔

بچه ها دوس ندارم ب این زودی آشتی کنم ک بفهمه سختم بوده و منتظرش بودم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتی نکن ولی جاتم جدا نکن چی میگن با دست پس بزن با پا پیش بکش

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

عزيزم تحت هر شرايطي نبايد توهين به خانوادش كني به نظرم حق داشته 

منم جا شوهرت بودم كار اونو ميكردم 

راستش به خودش فحش ميدادي بهتر بود 

ميگي دفعه اولتم نبوده خيلي به خانوادش توهين ميكني اميدوارم برات درس شده باشه اين قهر

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚