خواهرم هم رفیقمه هم خواهرمه دوس داشتن و رفاقتمون و خواهریمون بین همه زبون زده همه میخوان محبت بین دو نفر رو مثال بزنن حرف منو خواهرم رو پیش میکشن...اما بعضی اوقات خواهرم با یه سری حرفا کاری میکنه تا استخونم بسوزه مثلا یه اخلاقش رو ک دوس ندارم اینه ک حواسش پرت میشه و دائم یادش میره حالم رو بپرسه در حالی ک من اگه یه روز بی خبر ازش باشم دق میکنم همیشه ک بهش میگم سعی میکنه درستش کنه ب قول خودش اما میگه نمیتونم یادم میره نمیدونم گرفتاریم زیاده یه چیز دیگه ام هست یه چیزی رو بگه خودش دیگه هرچی قسم و قرآن بخورم انگار ن انگار ک قبول نمیکنه در حالی ک من همیشه باهاش صادق بودم همین حرکتش باعث میشه تا مدت ها تو خودم باشم ن بار اولش بوده این حرکت ن آخر ...هزار تا اخلاق خوب داره هزار هزار کار برام کرده و هوامو داشته منم هیچوقت کم براش نزاشتم اما سر این قضیه ها همیشه بحث و جدل داریم و من واقعا نمیخوام اینطور باشه داغونم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.