2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یبار کادوی تولدمو گرفته بودم همه کارت به کارت کرده بودن برام رفتم یه پالتوی خفن بخرم چسان فیسان کارت رو دادم گفت موجودی نداری😑😑😑

به اون یکی کارتم ریخته بودن همراهمم نبود

دنیا دو روزه که تازه یه روزشم تعطیله...خودتو ناراحت نکن

ی روز میخواستم برم باشگاه با خودم آب نبرده بودم گفتم از فروشگاه سر راه یه آب معدنی بگیرم و برم کارت همرام نبود ی کارت هدیه تو کوله م بود از وقتی هدیه گرفته بودم استفاده نکردم وارد فروشگاه شدم مدیر فروشگاه جلو پام بلند شد به به خانم فلانی پدر شریف چطورن ؟ باهام هم قدم شد و تا میتونستم واسه عالم و آدم کلاس گذاشتم صحبت کردیم جدا شدیم زمان حساب رفتم کارت بکشم آب معنی هزار تومن بود اون سال کارت کشیدم گفت موجودی کافی نیست 😳 خدای من داشتم از خجالت ذوب میشدم صندوق دار بهم گفت متوجه شدم کی هستی برو من خودم حساب میکنم دوس داشتم زمین دهن باز کنه برم توش 

بعدا متوجه شدم داداش کوچولوم کارت هدیه هارو جا بجا کرده و مال خودش که خالی بوده رو گذاشته تو کیف من چون فکر میکرده سراغ این کارت هدیه نمیرم 

حتی الانم اون صحنه رو به یاد میارم از خجالت میخوام بمیرم 

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  
ی روز میخواستم برم باشگاه با خودم آب نبرده بودم گفتم از فروشگاه سر راه یه آب معدنی بگیرم و برم کارت ...

وای خیلی بده خیلیییی😂🥲

توی مسیر مدرسه به دوستم گفتم موهای جلومو کوتاه کردم اینقدر قشنگ شده ، بریم تو مدرسه نشونت بدم  ...

🤣🤣🤣🤣