2777
2789

چهارشنبه پانکچر شدم ۱۴تا تخمک گرفتن

امروز ک رفتن گفت ۵تا جنین داری

دوتا با کیفیت ۳تا معمولی

دنیاا رو سرم خراب شد

دکترم گفته ماه بعد یه جنین انتقال میده

درد پانکچر امونم رو برده حس میکنم بیخود بود کارام حس میکنم بچه مرده زاییدم جاش درد میکنه

از طرفی مادرم و همسرم میگن اون دوتا جنین حتما کیفیت لازم رو داره که دکتر خواسته یکی انتقال بده

وگرنه که دوتاشو انتقال میداد

دکترمم گفته با کیفیت ها۶ سلولی ان( نمیدونم یعنی چی)

خوبه دیگه

الان چته😁شاید فرزند هایی که خدا قراره بهت بده از همین جنین ها باشه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

مطمئنی گفت ۶ ؟ نگفت ۸ ؟ 😑خب ۶ چجوری میشه سه بار تقسیم بشه میشه ۸ تا دو بار بشه میشه چهارتا بین این دو مرحله اس یعنی 🤧

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست من کلا یک‌جنین با کیفیت کم براش تشکیل شد همونو دکترش انتقال داد الان پسرش هفت ماهشه ماشالله

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

ببین دکتر به من گفت جنین کم دارم اگه یکی انتقال بدم ۴۰ درصد احتمال داره مثبت بشه و دو تا انتقال بدم ۴۵ درصد احتمال مثبت شدن هست ولی با دوبار دو تا جنین دو تا احتمال ۴۰ درصد دارم

خب تو تقسیم سلولی ی سلول شده دوتا  دوتا شده چهارتا یکی از اون چهارتام شده دوتا (در مجموع ۶تا ...

نمیدونم ایناا ک میگی چیه

ولی این همه درد تزریق هورمون و درد پانچر و کشیدن۱۴تا تخمک

۲تا جنین خوب؟اگ انتقالم نگیره چی

نمیدونم چی گفت اصن تو حال خودم نبودم

عیب نداره تو فعلا استراحت کن دردات خوب بشه شاید هردو رو انتقال بدن

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

عیب نداره تو فعلا استراحت کن دردات خوب بشه شاید هردو رو انتقال بدن

نه گفته یکی میدیم

شوهرم میگه حتما کیفیتش انقد بالاست ک دکتر گفته یکی انتقال بدم

وگرنه یه کیفیت معمولی میزاشت کنارش