پیش دکترای مختلفی رفتم و داروهای متفاوتی استفاده کردم
الان تقریبا یکساله حال خیلی بدی دارم ولی خودم دارم به خودم کمک میکنم
متاهل متعهد🥰p❤️ من خوشبخت ترین ادم دنیا ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم یا الله اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم لطفا اقایون نیان تاپیک من
[QUOTE=322084102]نجاست چی مثلا من میدونم شوره سرنجس نیست یامن بیماری پوستی دارم پوسته ریزی داره بدنم هروزخونه روجارومیکنم ازترس اینکه این پوسته یاشوره ب مقدساتی نچسبه
ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من چندسال پیش اختلال هراس داشتم، یعنی همش فکرمیکردم میخام بمیرم که همین باعث افسردگی شد ولی به لطف خ ...
بهش اهمیتنده یه مدت بهت قول پیدم درست بشه
متاهل متعهد🥰p❤️ من خوشبخت ترین ادم دنیا ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم یا الله اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم لطفا اقایون نیان تاپیک من
اصلا به این چیزا فکر نکن. من الان فشار خون دارم باید تا آخر عمر دارومصرف کنم. مشکلی هم ندارم حتی ...
مرسی عزیزم از راهنماییت میشه موقع زایمانت برام دعا کنی منم برای راحت زایمان کردنت دعا میکنم گلم
واقعا مثل منی تو هم من خواب دیدم خدایی نکرده زبونم لال بابام مرده و برلش رحمت میفرستم اونقدر داعونم از ما مانم پرسیدم گفتش خدا برلش عمر نوشته ولیربلزهم میگم نکنه خدایی نکرده تعبیر بشه
چیکارکنم حتی باورکن هرچی نطر ونیازکردم تواین سالیادم رفته دیگه قسم الکیم انقدخوردم سراین موصوع ک کنا ...
کاش بری دکتر مثل من نشی بعدها
همون لحظه که هر فکری به سراغت میاد ذهن تو دور کن مثلا پاشو برو پیاده روی خرید یا کتاب بخون و ...
همین کارو میکنم ولی تا تنها میشم یادم میاد خیلی سخته خیلی
درمورد خودم که یه وقت کاری نکنم که خیانت محسوب شه درصورتیکه میدونم کاری نکردم و نمیکنم
من وسواس درمورد مرگ نمیدونم وسواس درمورداینکه دوباراین لیوانو نشوری یهداتفاقی میوفته وسواس تنهایی و.....الانم که شک
اسی عزیزم میخوای قرص ت رو ترک کنی باید طبق اصول ترک کنی یهویی ترک نکنی خدا نکرده تشنج میکنی با حالت ...
مرسی از راهنمایین عزیزم
من پرانول ۲۰ فلوکسابین ۱۰۰و کلومیپرامین۲۵میخورم