2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودت خوردی تاثیر داره یکماهه چقدر کم میکته

اره خوردم واسه پرخوری از استرس و افسردگی عالیه. اونم بستگی به خودت داره چطور بتونی کنترل کنی من ماهی ۵ تا کم کردمم.  ولی الان دارم فستینگ رو انجام میدم یک هفتس میگن ماهی ۷ کیلو میشه کم کرد

از 73اومدم روی 54 الان باز شدم 57 کلا شدم بالا تنه  پایین تنه ام خوبه الان این 10کیلو رو مخ م ...

وای چ اراده ایی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اره خوردم واسه پرخوری از استرس و افسردگی عالیه. اونم بستگی به خودت داره چطور بتونی کنترل کنی من ماهی ...

فلوکساتین چند روزب چند تا

قبل غذا بعد غدا

بیزحمت کامل توضسح بده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

وای چ اراده ایی

برای همین حالم بده موی ک ته اراده بودم الان تنبل شدم از خودم متنفر شدم . 

من سیانیک و میگرن ام مقابله میکردم ورزش میکردم از شدت ورزش بدجوری میگرنم میگرف ولی روی اونم کم کردم

اره 

برو باشگاه رشته ایروبیک .بین ورزش آب بخور فلاسک کوچک همراهت بیار بعد ورزش یک لیوان چای سبز بخور بدون قند.تا ۲ ساعت بعد هیچی نخور غذاتم اگهرکمتر کنی زودتر نتیجه میبینی شب قبل خواب یک حبه سیر له کن با یک ق عسل و آبجوش بخور .من با این روش در عرض ۳ ماه تقریبا ۲۵ کیلو کم کردم

ده کیلو زیر قدتی چطور ممکنه لاغر نباشی وسواس داری رو وزنت؟

من اخه همه لباسام ماله لاغری امه

الان احساس سنگینی میکنم بازوم و پشت بند سوتین ام چاقه 

چون قناس شدم بدم میاد میخام مانکن مانکن بشم ولی کو اراده

روزی یدونه ظهر قبل غذا میخوردم بعضی وقتام دوتا فلوکسیتین ۱۰. و

عزیز چرا متاهلا نباید بخورن

ی دونه قبل نهار 

ی دونه قبل شام؟