2777
2789
عنوان

با خواهرشوهرم دعوامون شد توی دعوابهم گفت میری ج**ندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1991 بازدید | 87 پست
من اگه جات بود موهاشو میکشیدم خشتکشو   پاره میکردم چرا جوابش ندادی بهت گفت ج ن ده

چون اگه بهش دست بزنم میتونه ازم شکایت کنه

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذکری چیزی واس خر کردن شوهر تنها راهته.. از جادو بهتره

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
شوهرم خیلی بچه ننه ست

ب درک ک بچهننس...اگه ب راه نمیاد بدتش ور دل ننش..بگو بهت مهلت میدم یا بریم یا بی خواهرت میکنم

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
بچه ها مشکل من الان فقط حرفای مفت خواهرشوهرم نیست من مشکلم اینه که چطوری کاری کنم که از اینجا بریم ...

فک میکنم همه راه‌هارو رفتی شوهرت اگه از طلاق گرفتنت میترسید همون موقع‌ای که قهر کرده بودی کاری میکرد ک از اینجا برین

کلا مخیط روستا و شهرهای کوچیک بده  ولی کاش دهن به دهنش نمیذاشتی .. حالا موهاشو کوتاه کرده شوه ...

منظورتون از خراب شد چیه؟؟؟

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

🤦🤦🤦🤷🤷

والا بخدا چطور میتونه اون عفریته رو تحمل کنه مشکل اونه دیگ وحشیه

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
خلاصه به شوهرم گفتم باید بری خواهرت بگی چرا کوتاه کرده ورفت به خواهرش گفت چرا بدون اجازه مادرش م ...

کار شما اشتباه بوده 

یه سگی که پارس میکنه که برنمیگردن جوابشو بدن 

قشنگ مشخصه میخاد صداتو دربیاره دوباره زندگیت بهم بریزه تو باید بی محلی می‌کردی که بسوزه

به اطلاع برسونم کاربری دست دو نفره ⁦👩‍❤️‍👩⁩                   
کار شما اشتباه بوده  یه سگی که پارس میکنه که برنمیگردن جوابشو بدن

نه چرا جواب نده اخه جواب ندی فکر میکنه عرصه نداره...جواب نداده ک روزگارش اینه دیگه...باید لهش میکرد

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

خانم صد در صد اشتباه از شماست که با یه دختر دوبار نامزد بهم خورده ی سن بالای ، تنهای و افسرده ی سرشکسته، تنها......... دهن به دهن میشی، مطمئن باش طلاق بگیری گذر زمان خودت می فهمی مقصر اصلی خودتی......

این دختر خودش احساس بدبختی به اندازه ی کافی داره .تو چرا باهاش دهن به دهن میشی. 

ب درک ک بچهننس...اگه ب راه نمیاد بدتش ور دل ننش..بگو بهت مهلت میدم یا بریم یا بی خواهرت میکنم

یعنی چی بی خواهرت میکنم