2777
2789

من پارسال فارغ التحصیل شدم و بعدش کاریابی ثبت نام کردم یک ماه دیگه میتونم نامه عدم کاریابی رو بگیرم 

ولی نمیدونم بعدش باید چ کنم و روند ازاد سازی چجوریه؟

در من زنی آهسته و پیوسته میگرید.

و اینکه اگه من مدرکمو از این طریق ازاد کنم ولی بعدش ب هر دلیلی نخوام ترجمه کنم و بخوام تو همین کشور بمونم و کار کنم و بیمه برام رد بشه مشکلی نیست؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پارسال فارغ التحصیل شدم و بعدش کاریابی ثبت نام کردم یک ماه دیگه میتونم نامه عدم کاریابی رو بگیرم ...

سلام عزیزم شما در آخر چکار کردید؟ ممنون میشم راهنمایی کنید 

سلام عزیزم شما در آخر چکار کردید؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام عزیزم

ببخشید که دارم دیر جواب میدم فکر کنم جواب این سوالت انقدر دیر شده باشه که ب کارت نیاد(مدتی نی نی سایت نیومدم)

ولی من بعد از اینکه هم شش ماه از ثبت نام کاریابیم گذشت هم یک سال از فارغ التحصیلیم رفتم کاریابی ی نامه دادن بهم بردم اداره کار و بعد از تایید اونا تو سامانه بارکذاری کردم و مراحلش رو رفتم و دانشنامه ام ازاد شد بعدش هم ترجمه نکردم موندم ایران و اتفاقا بعدش سرکار هم رفتم بیمه هم شدم‌مشکلی نبود حتی الان هم دانشجو ارشدم میخپام بگم که مشکلی نیست ب راحتی میتونی مراحل رو بگذرونی و بعدش هم مهم نیست ک حتما ترجمه کنی یا ن