2777
2789

اول از همه اینو بگم که کاربری مال خودم نیست 

خواهشا اگه میخواهید قضاوت کنید ، توهین کنید ، اصلا نظری ندید ، مرسی 

دوران دانشجویی با آقایی آشنا شدم ، یکسال باهم بودیم و همه چیز عالی بود ، عالی که میگم یعنی شده بودیم خدای هم ، زندگی بدون دیدن هم دیگه انگار جریان نداشت 

خانواده ها میدونستن ، ولی خب نمیشد ازدواج کرد 

پول نبود ، درس داشتیم ، کلی گرفتاری....

باهم رابطه داشتیم 

قبلش باهم رفتیم دکتر و کلی راجب بدن من مشورت گرفتیم 

هیچ مشکلی نداشتیم و همه چیز خوب پیش می‌رفت ، تا اینکه بعد یه مدت فهمیدم که نمیشه .... خیلی سخت بود ، مادرش ناراضی از آب دراومد ، خوردیم به کلی مشکل و کم کم داشتیم سرد می‌شدیم ، انگار یه جاهایی تو زندگی عشق به داد آدم نمی‌رسه🥲🥲🥲

الان من دختر جوون ، تحصیلکرده ، با خانواده ، اما پشیمون از اتفاقی که افتاده، در عین حال خیلیم خودمو دوست دارم 

اما انگار دیگه نمیتونم ، نمیشه ، ازدواج و عروس شدن ، مادر شدن امکان پذیر نیست🙃

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

کات کن پس

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

کلی جا برای پیشرفت کردن دارم ، شغلی ، مهاجرت ، همه چی 

اما باید تا آخر عمرم تنها باشم 

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفهمیدم چه ربطی به بدن شما داشت ...دکتر چرا

نوشتم که رابطه داشتیم 

رابطه کامل

الان دیگ کات کردی آره!؟

بله 

جفتمون داغون و نابودیم 

اما واقعا عشق به دادمون نرسید

کلی جا برای پیشرفت کردن دارم ، شغلی ، مهاجرت ، همه چی  اما باید تا آخر عمرم تنها باشم

ویشرفتت از همه چی و همه کس مهمتره وقتی یه زن مستقل و قوی باشی مردا خودشون میان سمتت اونم بهترین گزینه هاش هیچ هم جزییات براشون مهم نیس دیگه خیالت راحت

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

چرا؟ مگه‌ بدنت و از سر راه آورده بودی

نه عزیزم ، اون آدم همه جوره کامل بود ، فرشته بود ، یدونه بود برام ، هیچی بجز اون از خدا نمی‌خواستم 

ولی نمیدونستم که یه روزی هر چقدرم عاشق باشیم زندگی دهنمونو سرویس میکنه

ویشرفتت از همه چی و همه کس مهمتره وقتی یه زن مستقل و قوی باشی مردا خودشون میان سمتت اونم بهترین گزین ...

از لحاظ پیشرفت واقعا همه چیز اوکیه ، از هم سن و سالام خیلی بالاترم

خب رابطه داشته باشی چرانمیتونی مادربشی؟

مگه کسی پیدا میشه با دختری که رابطه داشته تشکیل زندگی بده؟ 

یا من دیگه نمیتونم مثل قبل عاشق کسی بشم