2777
2789
عنوان

یکم دلداریم بدین لدفن

78 بازدید | 8 پست

خانوما شوهرم  دلش پسر میخواس.همه با توجه به ظاهرم میگفتن بچت پسره. حتی این حس ششمیا نی نی سایتم گفتن پسره.امسال سه بار رفتم مشهد از امام رضا خواستم پسر بشه‌ 

امشب رفتم آن تی گفت دختره 

اصلا خورد تو ذوقم. اینقد ناراحت شدم. اصلا برام فرقی نداشتا. ولی یهو خیلی دلخور شدم.انگار منتظر بودم بگه پسره.

چیکار کنم آروم بشم؟؟؟

دستتو ببر بالا بگو خدایا امثال من که ناشکر ان وتبعیض گرا هستن بچه نده تا بفهمن که بچه حتی سنگ باشه ! میخوان و بهش لک میزنن

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم  حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️                                         ایمانِتون‌بویِ‌گناه‌میده………………!  (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)                       

وقتی به دنیا میاد اصلا به این فکر نمیکنی که پسره یا دختره 

فقط قند تو دلت آب میشه که پاره ی تنت رو میبینی با اون دستای موچولوی ناز و چهره ی شیرین

دختر مونس مادره😘

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستتو ببر بالا بگو خدایا امثال من که ناشکر ان وتبعیض گرا هستن بچه نده تا بفهمن که بچه حتی سنگ باشه ! ...

برا خودم بخدا مهم نبود برا شوهرم ناراحتم. داداشش که فوت کرد گفت کاش خدا جاش بهم پسر بده. 

خودم از اول از بچه دار شدن میترسیدم. 

در خودم نمی‌دیدم مادر بشم بتونم یکیو تربیت کنم . حالا برا شوهرم ناراحتم. خودش که میگم خوشحالم. ولی واقعا دلم میخواست اون چیزی بشه که اون دلش میخواس

من که ازفکرش دلم غش وضعف کرد..خداحفظش کنه واست به سلامتی بغل بگیریش.دخترپسر هیچ فرقی نداره وقتی بغل بگیریش اصلا یادت میره همه چی رو.شوهرتم چندماه دیگه ببرش سونو بچه رو ببینه دلش میره واسش