2777
2789
عنوان

شوهرم اصن اهمیت نمیده بهم

1292 بازدید | 55 پست

باردارم فردام تولدمه اصن اهمیت نمیده زنگ‌میزنم ج‌نمیده براتولدم ب روخودش نیورده پیام میدم ج نمیده اصن حالیش نیس اهمیت بده محبت کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مدت جوری رفتار کن انگار وجود نداره اگه درست نشد بیا به من فوش بده

چجوری اخه ؟؟فکر کن مرغ نداریم مجبورم بگم پاشو برو مرغ بخر 😑بعد چجوری ،جوری رفتار کنم انگار وجود نداره؟؟

شوهر منم زیاد توجه نمیکنه ،محبت هیچ ،هیج که میگم یعنی هیچ 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
یه مدت جوری رفتار کن انگار وجود نداره اگه درست نشد بیا به من فوش بده

منم همین مشکلو دارم 

انقد بهم بی توجهه 

بعضی وقتا میگه برو شوهر کن 😔

دیگه میبینم ی چیزایی خریده اصلا ب من نگفته 

مثلا کلی لباس جدید 

ادکلن خوب برا خودش 

منم بی توجهی کنم یعنی ؟؟

هدف درامد 800 میلیون در ماه                                                                                

چجوری اخه ؟؟فکر کن مرغ نداریم مجبورم بگم پاشو برو مرغ بخر 😑بعد چجوری ،جوری رفتار کنم انگار وجود ندا ...

حرف های روزمره بزن ولی یه جوری زندگی کن انگار خیلی با خودت حال میکنی و به اون اهمیت نمیدی

تو خونه به خودت برس

یوگا کن

چایی دم کن توی یه لیوان خوشگل بریز

خیلی کارا که نشون بده با خودت حال میکنی

عاشق دخترایی ام که تتو آرتیستن 

خوب سوال اصلی اینجاست وقتی شما با همسرت مشکل داری چرا اقدام کردی به بارداری چرا یه موجود بی‌گناه دیگه‌ای رو آوردی وسط این آشوب

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...