2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دانشجوی ورودی 99بودم،وقتی وارد دانشگاه شدم با آقا پسری که استاد حل تمرین درس برنامه نویسیمون بودن آشنا شدم خلاصه اینکه چطوری باهمدیگه وارد رابطه شدیم و این داستانا خیلی طولانیه که برا نوشتنش نیاز به صفحه های طولانی دارم و خوندنش هم حوصله زیاد میخواد.

خیییلی خلاصه و جامع میگم که ایشون بشدت آقای قابل احترامی برای من هستن و بشدت عاقل و فهمیده هستن، متشخص و با ادب.

بعد از سه سال ایشون حدودا 7،8ماهی هست که اومدن خاستگاری بنده و قرار شده چند ماه یا حدود یکی دوسال نامزد بمونیم

کلی بخوام بگم دلیلی که با این آقا وارد رابطه شدم علاوه بر درک و فهم شعور ایشون، این هست که خلقیات هردومون دقیق کپی شده از روی همدیگه هست جفتمون درونگرای شدید هستیم و خییلی از جمع های شلوغ خوشمون نمیاد و خیلی واردشون نمیشیم.

نامزدم از طرف خانواده پدریشون از یکی از اقوام ایرانی هستن که بشدت پر جمعیت هستن و رفت و آمد خیلی زیادی دارن از اونجایی که گفتم نامزدم درون‌گرا هستن ایشون هم خیلی وارد جمع های خانوادگی و فامیلی نمیشن

پریشب مادرشون دعوت کردن من رو منزلشون همگی دور همدیگه نشسته بودیم مادر نامزدم گفتن سمانه جان پسرم سعید اصصصلا تو جمع های فامیلی نمیاد و کلا میشه گفت هیچ جایی نمیره اما خوشحالم که الان داره زندگی برا خودش تشکیل میده و دیگه همراه شما همه مهمونی ها و دور همی ها و مسافرت هارو همراهیمون میکنه

من خیلی محترمانه بهشون گفتم اتفاقا اخلاق آقا سعید دقیقا شبیه خود من هست و من هم از این بابت خوشحالم چون یسری از آدم ها هستن دست خودشون نیست اما تحمل جمع های شلوغ براشون سخته

یهو دیدم همه ساکت شدن و نشستن دارن به حرفام گوش میکنن و اخم های همه در هممممم بعد هم خواهر همسرم گفتن خیلی هم اشتباهه و نباید جفتتون این رویه زشت و این بی احترامی به بزرگ تر هارو ادامه بدین بعد ازدواجتون😢😑

تو دوراهی بدی گیر افتادم چون تازه لیسانس گرفتم و میخام مجدد برای کنکور تجربی بخونم نامزدم هم ارشد گرفتن و قصد دارن اگه در کنار شغلشون تونستن ادامه بدن برای دکتری بخونن درنتیجه جفتمون نیاز به تمرکز و وقت کافی داریم از طرفی فک میکنم این مسئله به یک چالش بزرگ برام تبدیل بشه

لطفا من رو راهنمایی کنید راه درست چیه🤦🏻‍♀️

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ🌈
چرا تاپیک میزنی میبندی؟کلی برات نوشتم با همین فرمون برو جلو؛درستو بخون‌از این جمعها چیزی درنمیاد؛خوا ...

ببخشید عزیزم میخاستم ببینم کسی هست الان توی سایت یا نه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ🌈
چرا تاپیک میزنی میبندی؟کلی برات نوشتم با همین فرمون برو جلو؛درستو بخون‌از این جمعها چیزی درنمیاد؛خوا ...

منم کلی براش نوشته بودم  

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

یک رفت آمد منطقی داشته باشین اما اینکه بخواین طبق میل بقیه و نظرشون عمل کنید نباشه که خودتون هم اذیت بشین

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»