2777
2789

سلام دوستان واس ورم ،زخم معده چ درمانی در پیش گرفتین چقدر باید پرهیز غذایی داشته باشم علا یمتون چی بود اگ خوب شدین بگین چیکار کردین چی دارویی مصرف کردین دعاتون میکنم

و مهم ترش اینع که تا اخر عمر بایسی پرهیز باشم ینی قطعی درمان نمیشه؟؟

نمتونم ب ی سری چیزا لب بزنم زود واکنش نشون میده معدم مخصوصا شیرینی یا غذای چرب 

دو بارم اندوسکوپی کردم علایمم درد تیز سوزش در دو قسمت قفسه سینع درد شکم قارو قور نفخ ی مزه تلخ اسیدی هم حلقمه.

ناامید شدم کلی وزن کم کردم همش خدا خدا میکنم خوب بشم🥲

تعداد رای : 0
نظرسنجی
۱
0
0%
۱
0
0%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمان زخم معده ،تنبلی معده، نفخ معده ،حالت استفراغ ،پر اشتهایی ،پرخوری ،بوی بد دهان

یک قاشق مرباخوری بارهنگ داخل یک لیوان عرق نعنا ۱۰ دقیقه بجوشانید بعد ولرم شدن یک قاشق عسل اضافه کنید شب یک لیوان میل کنید چهل روز تا ۶۰ روز.

تنها کسانی که یبوست مزاج دارند به جای نعنای خالص نصف نعناع نصف گلاب بریزند.

من ی ماه پیش اندوسکوپی کردم با بیهوشی کامل، نوشته زخم اثنی عشر و گاستریت و عفونت اچ پیلوری، دو هفته ...

پرهیز غذایی داری؟ دکتر ب من چیز خاصی نگف فقط میگه قهوه چای سرخ کردنی نخور

من زخم معده و عفونت معده شدیدددد داشتم

۲ بار اندوسکوپی شدم ۳ تا دکتر ع کردم دکتر اولم صدجور قرص بهم داد هرررسری ی مدل😒 و روز ب روز بدتر میشدم ولی اخری خوب بود خوب شدم

پرهیزم تا زمانی ک خوب بشم نگه داشتم اونم ن کامل هرزگاهی چیزایی خیلی هوس میکردمو میخوردم ،،، همشششش تهوع و استفراغ داشتم و هیچی نمیتونستم  بخورم بیشترچیزارو میخوردم درجا بالا میاوردم خیلی حالم بد بود جون نداشتم اصلا ،خیلی میسوخت معدم بعد ب سرمم میزد منگ میشدم اصن ی وضعی، ولی وقتی خوب شدم شکر خدا همه چیز میخورم و اذیتی ندارم

برا ۴ سال پیشه موضوع داروهامو یادم نیست

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

درمان که نمیشه سعی کن چیزای که باعث درد ورفلاکس معدت میشه نخوری بعد غذا نه خم شو نه دراز بکش تا غذا هضم نشده داروهای که ضد رفلاکسن واسید معدرن کم میکنن سعی کن تاجای که میتونی نخور چون باکتری خوب معده رو از بین میبره وعامل زخم معده هم همین تعادل نداشتن باکتری خوب تو معدس استرسم وضعتو بدتر نیکنه قرص ویا ماست پروبیوتیکم واسه سلامت معده خوبه