2777
2789

ما هرروز همدیگرو تخریب میکنیم و سازش نداریم اولا بدرفتاری میکرد فقط قهر میکردم جدیدا بهمدیگه توهین میکنیم و فحاشی میکنیم

کنارهمدیگه ارامش نداشتیم و نداریم‌ ،از اول از من خوشش نمیومد اینقد منو تحقیر کرد سرش کینه دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه پولشو داری برو تو دوره ی زوج درمانی سید حسینی ایتا شرکت کن  خیلیا ظاهرا زندگیشون خوب شده البته من شرکت نکردم فقط نظرا رو خوندم ولی در هر صورت بنظرم یه قدمی برا خوب شدن زندگیت بردار

به خودتون بیاید 

فحش و بددهنی یکی از بدترین اتفاق های زندگی زناشوییه. 

با هم قرار بزارید اگر اختلافی هم بین تون هست با زبان درست بیانش کنین. 

این مدلی ادامه بدید هر روز بدتر از دیروز میشه.

بچه هم دارید،  گناه داره طفل معصوم

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊

من شوهرم بددهنه کلا دهنش کثیفه

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

اگه پولشو داری برو تو دوره ی زوج درمانی سید حسینی ایتا شرکت کن  خیلیا ظاهرا زندگیشون خوب شده ال ...

زوج درمانی اونم باید بخاد عوض بشه یا تغییری تو اخلاقش بده وگرنه با این اخلاقای بدش منم باهاش بد تا میکنم