2777
2789
عنوان

لطفا با دلیل منطقی جواب بدید خیلی مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 74 پست

ببینید عزیزم من خودم ده ساله همسرم فوت شده

و خودم الان ۲۶سالمه 

خاستگار هم زیاد دارم اکثراً مجرد هستند و به خواست خودشون و خانواده هاشون پا پیش گذاشتند

و این برای من افتخار هست که طوری زندگی کردم که 

افرادی خواهانم هستند که با میل قلبی و رضایت خانواده بسته به شرایط من پا پیش میزارند 

اما ملاک زندگی ازدواج با مجرد و قبلا جدا شده نیست  

اینکه شما چی از زندگی میخواین آیا طرفین صلاحیت شروع یک زندگی دو نفره با کیفت رو دارند موارد مد نظرتون 

از طرف همدیگه قابل تأیید هست و... 

این ها مهم هست و باید در موردش تحقیق کرد و کنکاش کرد 

و گرنه فردی که از سلامت روان و شعور زندگی بدور باشه  تفاوتی ندارد که  مجرد باشه یا  قبلا جدا شده باشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی از اقواممون مطلقه بودن و همشووون با پسر ازدواج کردن 

دختر خاله منم با پسر مجرد ازدواج کرده ولی روز و شب نداره اینقد اذیتش میکنن تخریبش میکنن همش میگن پسرمون باید با دختر مجرد ازدواج میکرد

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

فک نمیکنم اون بجز هم بد بوده باشه ها😁

نه منظورم تفاوت شرايطه كه ظاهرا براي خود استارتر مهمه، تاپيكشون هم در همين مورده

ولي الان بيان بگن خب ١٠ سالم جوونتره آقا

بيكاره

من شاغلم و خونه و اينا دارم

خب خيلي فرق ميكنه در كل

ولي اگر همه چيز توي اين رابطه نرماله كه خب مباركه

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫
منظور از بقیه مسائل چیه؟

يعني جز اينكه ايشون تابحال ازدواج نكرده و شما يكبار ازدواج كردي ديگه هيچ مسئله اي هيح نكته اي وجود نداره؟ هيچ مشخصه ديگه اي نداريد؟ سن و تحصيلات و وضعيت مالي؟؟؟؟ خب ما كه نميزاريم شما اينطوري شوهر كني! بايد تحقيقات كنيم ما! 😉

هیچ وقت این چیزا عادی نیست اگه برا خودش هم باشه برا خانوادش نیست

چرا بابا يه نگاه به جامعه بيندازيد همه طوره همه چي عاديه، زن و مرد مطلقه با بچه ميرن با پسر و دختر، ولي من حس ميكنم براي استارتر خيلي ام نرمال نيست

خوب  خانواده داماد خالت چشم نداشتن اون اولش ببینن ؟ ببخشید چه بی فرهنگن

نه با اینکه دختر خودشون هم اومده با پسرخالم ازدواج کرده 

خیلی جاها اینطوریه 

دوست خواهرم هم همینجوری کرد آخر جدا شد 

یا دوست دخترداییم جداشده بود با مجرد ازدواج کرد با اینکه بچه داشت بازم جدا شدن

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

چرا بابا يه نگاه به جامعه بيندازيد همه طوره همه چي عاديه، زن و مرد مطلقه با بچه ميرن با پسر و دختر، ...

بنظر من با کسی که میخوایی ازدواج کنه  تحقیق کنه راجبش که ببینه تو چه مسیری میخواد پا بزاره البته می‌دونی این چیزا رو عادی سازی کردن حالا اینو نمی‌گم مثلاً من اخیرا کودک همسری خیلی میبینم دخترای 15 ساله حامله میبینماین خیلی بده

يعني جز اينكه ايشون تابحال ازدواج نكرده و شما يكبار ازدواج كردي ديگه هيچ مسئله اي هيح نكته اي وجود ن ...

بقیه شرایط با هم جور در میاد مثلا سنش از من دو سال بزرگتره تحصیلات هر دو در یه حد تیپ و قیافه و موقعیت شغلی و اجتماعی با هم تناسب داره

دقیقا همین فکری که شما میکنی اون شخص هم میکنی به گفته یکی از کاربرها دقیقا باید ی مدت با کسی رفت و آمد کنید تا شخصیت طرف معلوم بشه همه آدم ها خوب و بد دارن ربطی به مجرد و یا مطلقه بودن نیست و ی چیز دیگه اینکه آدم ها باید قسمت هم باشین باید با هم جفت باشن یعنی همدیگر رو کامل کنن

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره