2777
2789
عنوان

میخوام عبا بخرم بیاین نظر بدین

2603 بازدید | 20 پست

سلام 

میخوام عبا بخرم ولی نمیدونم جنس پارچشون چجوریاس میشه راهنماییم کنین

چندتا عکس از عباها رو میفرستم نظر بدین کدوم یکی قشنگتر جنس پارچه اش بهتر

معمولا فقط جنس کرپ یا کرپ حریر خوبه بقیه اش یا چروک میشه یا وقتی شسته بشه و آهار اولش از دست بره مثل اول توی تن زیبا و راستا نمیایسته 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
معمولا فقط جنس کرپ یا کرپ حریر خوبه بقیه اش یا چروک میشه یا وقتی شسته بشه و آهار اولش از دست بره مثل ...

من قبلا کن کن داشتم نخ کش میشد ،کرپ خریدم چند سال دارم هیچیش نشده رنگشم نرفته 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنس ندا و کریشه چجوریه؟ 

عبا اکثرا الیزه یا کریشه است 

برای زمستون هم مخمل کبریتی 

اونی که گفت کرپ حریر داره اشتباه میگه

کرپ حریر پارچه هاش خوشرنگ و با طرح های جذاب هست اما پارچه ای که به شدت بوی عرق میگیره و اصلا برای لباس بیرونی مناسب نیس

میخوای این پیج ها رو ببین تو اینستا

حامیم کالکشن 

آلاژین مزون 

انار استایل 

ندالنگری 

سدناحجاب

آندیکا آی آر

جنس ندا و کریشه چجوریه؟ 

نمیدونم عزیزم 

من دو تا کرپ حریر دارم یکیش رو مادرم یکیش رو مادر شوهرم برام آوردن  

فوق العاده است جنسش سبک ، کاملا مشکی و کار شده  

اصلا تغییر رنگ نداده و برخلاف نظر اون خانم اصلا بوی بدی تا حالا نگرفته فکر کنم این گزینه به بدن خود آدم مربوط باشه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.