2777
2789
عنوان

لب تاب میخوام بخرم

48 بازدید | 4 پست

در حد ۱۰ تا ۲۵ تومن 

لب تاب 

کار حرفه ای خاصی باهاش ندارم

دانشجو معلمم برا کارای دانشگاهی و بعدا برا ورد و پاورپوینت برا بچه ها میخوام

بهترین گزینه با این قیمت چیه؟

لنوو i۱۵یا A15بود ۱۵ اینچ یه ترا و رم ۱۲ صفحه ۱۳یا ۱۵اینچی که واقعا مناسبه حدودا ۲۲.۲۳تومنه که واقعا خوبه تو دی‌.جی کالا بزنی میاره اسمشو دقیق یادم نیس فقط میدونم ۱۵داده توش 

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داشتی؟استفاده کردی؟

من میخواستم بخرم پولمو بابام گرفت گفت لازم دارم برمیگردونم گرفت بعد ۶ماه همون پولو داد میخواستم بخرم که دیدم گرون شده مجبورم کرد کار کنم مول بزارم روش سکه بخرم که خریدم همونقدر که کار کردم از قیمت سکه اومد پایین ولی لبتاب گرون تر شد اون موقع همه میگفتن تو این رنج قیمتی عالیه و بهترین چیزا رو داره ولی نشد بخرم بابام خودش رفت خرید راضیه برای طراحی استفاده میکنه تو گوگل هم بزنی ویدئو برسیش رو ببین اون موقع بهتره برات

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹