2777
2789

خانما ما تو یه حیاطیم تو روستایی که ۲۰کیلومتر ازشهر فاصله داره

وخانواده شوهرم خیلی دخالت میکنن تو زندگیم وبارها وبارها قهر کردم ورفتم خونه بابام و باشوهرم تا دم طلاق رفتیم ومن بازم برگشتیم

ولی شوهرم راضی نشد از خانواده ش جدا بشیم واز کنارشون بریم

حتی رفت ماشینمونو سندشو زد به اسم همین خواهرش که بمن مهریه نده و دوساله که شوهرم ماشینو عوض میکنه هی میزنه به اسم همین خواهرش

خواهرش بدون اجازه م لباسشوییمو فروخت 

خلاصه سری آخری شوهرم اومد توی دادگاه وتعهد داد که دیگه خانواده ش تو زندگیم دخالت نکنن وحتی دم در حیاطم هم نیان

ودیوارکشی میکنه

اگه خانواده ش اومدن باید شوهرم خونه دورتر از خانواده ش بگیره

خلاصه من باوجود تعهدش برگشتم

نصف دیوارو گذاشت ونصفشو نذاشت هنوز وقراره تکمیلش کنه (یعنی در ورود وخروجمون مشترکه)

من اون هفته خواستم برم شهر سرخاک بابام(بابام ۱۰ماهه فوت کرده وهنوز سالش نشده)

شوهرم میخواست بره عروسی وگفت دخترمونو نبر وبذار ببرمش عروسی

خلاصه بچه رو گذاشتم 

ورفتم شهر

بچه رفت پیش عمه ش وآماده شد وباهم باشوهرم وخانواده ش رفتن عروسی

وقتی شب برگشتم خونه م

دیدم جلوی موهای دخترمو،عمه ش بدن اجازه م کوتاه کرده ودخترم بهم گفت که به مامانت نگو عمه کوتاه کرده؛بگو خودم کوتاه کردم دخترم اومد این موضوعو بهم گفت وشوهرم نمیدونه که من میدونم

(خواهرشوهرم بخاطر اینکه منو اذیت کنه کوتاه کرده؛آخه دخترم بارها گفت مامان موهامو کوتاه کن ولی چون موی کوتاه به دخترم نمیاد کوتاه نکردم)

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

خلاصه به شوهرم گفتم

باید بری خواهرت بگی چرا کوتاه کرده ورفت به خواهرش گفت چرا بدون اجازه مادرش موهاشو کوتاه کردی

ودیگه تو این هفته دخترمم نذاشتم بره خونه شون(ولی دخترم خیلی بهونه گیری میکنه بااینکه ۸سالشه هرچی باهاش حرف میزنم اصلا فایده نداره وبازمیگه میخوام برم خونشون؛البته خواهرشوهرم تنها زندگی میکنه وپدر ومادرش نیستن وقتی میان دخترمو میفرستم بره پیش پدربزرگ ومادربزرگش)

خلاصه بعد از یک هفته خواهره رو تو حیاط یک ساعت پیش دیدم

بهش گفتم چرا موهای بچه رو کوتاه کردی

برگشت بهم گفت تویک هفته ست توی خونه ها دعوا گذاشتی!!!!!!!

ومقصری!!!!

میخواستی بچه تو ببری(گفتم بچه رو گذاشتم خونه م پیش پدرش)

گفت تو گ**وه خوردی با بزرگترت!!!

گفتم گوه خودت خوردی بابزرگترت ترشیده

(۴۰سالشه دوبار رفت آزمایش خون ودامادا به همش میزدن)آخه یکی از افراد روستا سابقه درخشانش خواهرشوهرمو فهمیده ومیره میذاره کف دست خواستگارا واونام فرار میکنن ؛البته اونا نمیدونن که من این قضیه رو میدونم

خلاصه گفتم همین زبونته که درازه که سالی یک بار شوهر عوض میکنی(قبلا تو دعوا بهم گفت عمه ت مطلقه ست؛دوسال بعد از اینکه اینو بهم گفت دوسری نامزد کرد ونامزدیش به هم خورد تو دلم مونده بود بهش بگم وگفتم)

گفت تو ج*ده ای که هربار داداشمو ول میکنی و میری وبرمیگردی ومیری شوهر عوض میکنی وعشق وحال میکنی وبرمیگردی

حالا دارم میسوزم که چرا بهش نگفتم مچ تورو با پسرا گرفتن من ج*نده م

گفت صاحب نداری ادبت کنن

وگوه خوردن بزرگترات

به شوهرم بگم که بهم این حرفا رو زد؟

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

اما به شوهرم گفتم خودت به خواهرت گوشزد کن که چرا موهای بچه رو کوتاه کرده

من بخاطر تو چیزی بهش نمیگم

بعد هرچی فکر کردم دیدم اگه خودم چیزی بهش نگم پرروتر میشه وفردا یه کار دیگه هم میکنه

ورفتم بهش گفتم 

تازه اون به من میگه بی حیا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی هیچ کس نیست؟؟؟

لطفا اگه کسی میخواد بگه دروغه وفلانه

اصلا نظر نده چون نمیخوام بحث کنم وخودم به انداازه کافی حالم بده

تو بهش گفتی انتظار نداشته باش اون آدم فتنه سکوت کنه. معلومه ده تا میزاره روش جوابتو میده

بچه رو هم با کسی جز خودت نفرس مهمونی و عروسی و هرجا. بچه مادر داره باید پیش مادرش باشه

حرمتی بینتون نمونده شوهرت چه اصراری داره بمونه تو اون خونه

از بسکه بچه ننه وسوسوله

شوهرم از ترس خانواده وهمین خواهرش میگه بمونیم

وگرنه دوسال رفتیم اجاره

باز به اصرار وبا دخالت همین خواهرش ومادرش از خونه بیرونم کرد

اثاثمو جمع کرد وآورد همین خونه

بعدشم که اومد تو دادگاه و تعهد داد 

حالاهم که اینجوری

قبلا هرچقد بی احترامی میکردن سکوت میکردم

اما الان جواب میدم

یعنی هیچ کس نیست؟؟؟ لطفا اگه کسی میخواد بگه دروغه وفلانه اصلا نظر نده چون نمیخوام بحث کنم وخودم به ...

اگه اون بد دهنی میکنه یا هر چی دیگه شما هیچی نگو چون اگه بگی اتو دستش میدی و اوضاع داعون میشه

باید اینقد خوب باشی یا لااقل خوب خودتو نشون بدی تا شوهرت بفهمه عفریته گری ازونایه و شاید فرجی بشه ازونجا برین

بعدم شما باید تلاش کنی رو اینکه شوهرت محکمم پشتت باشه

وقتی میبینی اون بد دهن هست ....شما سکوت کن....کم محلی از صدتا فحش بدتره

نه خواهر اینا از اوناش نیستن که سکوت کنی بفهمن

۱۰ساله سکوت کردم

اینطوری جوابمو دادن ودنهایت من افسردگی حاد گرفتم وروز به روز حالم بدتره ولی اونا وروز به روز خرم تن وحالشون بهتره

حالا میخوام روشمو عوض کنم وجواب بدم

شوهرت زن نمیخواد دیگه بره بغلش خواهرش بخوابه 

والا 

خواهرشم یه سلیطه اس از قدیم گفتن از سگ دریده و زن سلیطه فرار کن

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بچه ها میگم گفت گ***وه خوردی با بزرگترت

یعنی منظورش بابای مرحومم بود نکنه؟؟؟؟