خدای_منم_بزرگه مدیر استارتر عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 1599 عنوان چجوری؟؟کمکککککککککک 37 بازدید | 3 پست هرچی درس میخونم زرتی از مغزم میپره خنگ شدم😥امتحانای میانترم دارم ی هفتس دارم میخونم انگار ن انگار...همش حفظیه لامصبشما چه روشایی داشتین برا زود و راحت حفظ کردنامتحانای ترمم دارن شروع میشن توروخدا راه حل بدین🥺 ولی من قلب های مچاله شده ی زیادی رو دیدم که خدا نجاتشون داد(: 1402/10/03 | 16:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مه_لقا_ عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 10268 محیطی که درس میخونید رو عوض کنید موردی که میگین به علت حواس پرتی هست ، بنا براین محیطی که درس میخونید مناسب نیست پزشک ( MD _ Ph.D - genetics )
خدای_منم_بزرگه مدیر استارتر عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 1599 بقیه رو میبینم ی دور رو خوانی میکنن سریع حفظ میشن من خودمو کشتممم ولی نمیمونه تو حافظم ولی من قلب های مچاله شده ی زیادی رو دیدم که خدا نجاتشون داد(:
خدای_منم_بزرگه مدیر استارتر عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 1599 محیطی که درس میخونید رو عوض کنید موردی که میگین به علت حواس پرتی هست ، بنا براین محیطی که در ... سلامتوی اتاقم درس میخونم بخوام تو سالن بخونم که سر و صداس اخه ولی من قلب های مچاله شده ی زیادی رو دیدم که خدا نجاتشون داد(: