نمیگم همه بد هستند نامادری خوبم هست ، اما قابل توجه اونایی که به راحتی حرف از طلاق میزنند و میگن خودمون پس چی؟ ما حق زمدگی نداریم؟ خودمونو فدای بچه که نمیتونیم کنیم؟ نکنید فقط خودتون مهمین وگرنه اون طفل معصوم که خودتون به این دنیا اوردینش که مهم نیست ، مهم خودتونین که زن یا شوهر بهتر از اولی نصیبتون بشه و خوش بگذره بهتون ، اینو یادتون بمونه بجز عاق والدین ، عاق فرزند هم داریم ، زندگی فقط زاییدن نیست که دنده تون نرم بشینین و بزرگش کنید تربیتش کنید ، تا فردای قیامت جلوتونو نگیره که چرا عرضه نگهداری و تربیت نداشتی منو به دنیا اوردی. دیروز خانومه تاپیک زده بچه ام ۱۷ ماهشه میخام بدم مادرشوهرم بزرگش کنه طلاق بگیرم یا اون تاپیک پربازدید نامادری چند روز پیش یا این آوای طفل معصوم همه و همه این وسط بچه قربانی انتخاب اشتباه و خودخواهی پدر و مادرش شد
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈⬛لُرم💪💪💪❤️🔥❤️🔥❤️🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879
تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......