2777
2789
عنوان

شما اگه جای من بودین چیکار میکردین توی این دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 1149 بازدید | 93 پست
قهر بودید با مامانت اینا؟

ن اونا اصلن کاری ب ما ندارن

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونم تحمل کنم ک ب خاطر حرفای بقیه ب ما زور بگه

بهت حق میدم من جای تو بود شاید درلحظه نمیتونستم خودمو کنترل کنم ولی اون دست خودش نیس مردا اکثرا گوشی هستن و خیلیم بچه باچارتا عزیزم قربونت برم تموم میشد میرفت کارم ب کتک کاری نمیرسید الان اون مطمئن شده ک مثلا هرچی مادرش گفته درسته 

گــ🌹ـلی نمانده خـ🦋ـودت گل باش...

بنظرتون یه قهر چند ماهه بکنم؟

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤
واقعا لعنت به این شب مسخره که جز دعوا هیچی نداره اکثرا همه سر اینکه خونه مامان کی برن بحثشون م ...

ربطی ب این شب نداره

اگه ادم اهل دعوا شروجرباشه هرثانیه دنبال این چیزاشت

واین شب برای دورهمیه ن دعوا وچشم وهم چشمی

متاسفانه مردم بجای اینکه خودشون رواصلاح کنن گیردادن ب شب یلدا

یلدا رو بخاطر یک دقیقه جشن میگیرن ولی جدیدا همون یک دقیقه یک ماه میرینه تو اعصاب خانواده ها و تاثیرا ...

حالا روزمادر و روز زن و روز پدر و اینا هم هست 

بعدشم که عید نوروزه   

کاش این مناسبت ها نبودن

واقعا لعنت به این شب مسخره که جز دعوا هیچی نداره اکثرا همه سر اینکه خونه مامان کی برن بحثشون م ...

ربطی به شب یلدا نداره عزیزم ...مردی که بلد نیست برای خانمش احترام قائل بشه از هر فرصتی برای خورد کردنش استفاده می‌کنه ...

مگه فقط شب یلدا بحث میشه و باقی اوقات سال صفا و صمیمیت موج میزنه؟!

اکثر مواقع مادرشوهر آتیش میندازه معمولن. و خواهرشوهر هم هیزم شو زیاد میکنه

حالا من خواهرشوهر ندارم ولی برادرشوهر و پدرشوهر از صدتا زن خاله زنکترن مادرشوهرمم ک عمرعاص زمانه

ولی من اهمیت نمیدم ینی سعی میکنم ک ندم

شوهرتو بگیر تو دستت پادشاهی کن 

گــ🌹ـلی نمانده خـ🦋ـودت گل باش...
ای بابا من حتی گریه بچه رو میبینم دلم ریش میشه خودمم گریم میگیره نخندید خدایی اصلا طاقت گریه هیچ بچ ...

شوهرمنم روزاول میگف بشکنه دستی ک روزن بلندمیشه اونا نامردن بعد ده روزبعدعقد کتکاش شروع شد