2777
2789
عنوان

اوتیسم درمان دارد

6247 بازدید | 23 پست

سلام،

البته اوتیسمی که پزشک ها بهمون معرفی می کنند، که یک اختلال ژنتیکی مادام العمر است، نه! اون اوتیسم درمان ندارد، چون لاعلاج بودن، خاصیتش نیست، جزو تعریفش است. بله، اون اوتیسم وجود خارجی ندارد، ساخته و پرداخته تخیلات سران مافیای سلامت است. و چون آنها خواسته اند لا علاج بودن، جزو تعریفش باشد، پس درمان ندارد. اون اوتیسم درمان ندارد، چون وجود خارجی ندارد اصلا.

اما اون علائمی که میگن براش، چیزی نیست جز علامت های انزوای کودک، بخاطر رنج فراوان و فشار زیاد روحی روانی.

عزیزان، علت رنجش کودک شما هرچه باشد، با رفع آن علت (ها)، تمام آن علائم کذایی، خیلی زود از بین خواهند رفت.

بیاییم به دین خودمان رجوع کنیم، نه به متخصصان غربی و غربزده. دین ما می گوید کودک تا زیر هفت سالگی پادشاه است. نباید به زور او را وادار به کاری کرد، نباید او را به حایی برد که دوست ندارد...

بیاییم به فطرت مادریمان گوش کنیم، نه به حرافی های آنها که نانشان، در بیماری ما و کودکانمان است.

دوران طلایی یادگیری دروغ محض است. خداوند هرگز ما را مجاز نکرده به هوای آموزش، باعث رنج کودک (زیر هفت سال) مان شویم.

بر فرض که شما عجله دارید کودکتان هر چه زودتر مثل بقیه ی بچه ها بشود، راهش این نیست که کور و بی توجه به علت انزوای کودک، او را به زور وادار کنیم روبوت وار صحبت کند و کارهایی انجام دهد (کاری که در موسسات اوتیسم انجام میدن) بله، راهش کشف و رفع علت انزوای کودک است. علت به انزوا رفتن کودکمان، کمبود محبت، بی توجهی، تنهایی، دوری از طبیعت و جمع های خانوادگی... است، پس با توجه و محبت و بازی بی منت و مانوس شدن با طبیعت و ... از کودکمان دلجویی کنیم، تا به خواست خدا، در مدت کمی تمام علائم، رفع شود.

تعجب میکنم،

ما میگیم کودک ناقص نیست، بلکه در سلامت کامل هست. آنها می‌گویند کودک ناقص و معیوب زاده شده!

ما میگیم علت این انزوای کودک را می دانیم و آن خلأ های عاطفی و اجتماعی است. آنها میگویند علت را نمیدانند، اما هر چه هست ژنتیک دخیل است.

ما میگیم با رفع علت انزوای کودک، او  خیلی زود از انزوا در می‌آید و شروع به یادگیری و بازی و ... میکند. آنها میگویند این اختلال لاعلاج و همیشگی هست و فقط میتوان با اموزش مهارتهایی به کودک، او را تا حدودی مستقل کرد در امور شخصی، که البته همه ی کودکان هم به آموزش این مهارتها پاسخ نمیدهند و بعضی ها بخاطر نقص های ژنتیکی دیگر(!) حتی بدتر هم میشوند. اما به هر حال آموزش لازم است!

ما میگیم لازم نیست از وقت و پول و اعصاب خود و خانواده هزینه کنید و ساعتها در مراکز اوتیسم کودکانتان را رنج دهید. فقط با او در خانه مهربانی کنید، مشکل حل خواهد شد. آنها میگویند گرچه این درد، درمان ندارد، اما باز هم باید ماهی ده میلیون هزینه کنید و ساعتها زندگی خود و کودکتان در مراکز اوتیسم بگذرد و کودک با جدیت (بخوانید خشونت بی انتها) تحت درمانهای طولانی باشد.

ما میگیم هزاران کودک که با رفع خلاء های عاطفی و اجتماعی، کاملا بهبود پیدا کرده اند شاهد مدعای ماست، همچنین هزاران کودک که خوب رشد میکردند اما بعد از حوادثی که به شدت آنها را آزرده و مضطرب کرد، این علائم را بروز دادند باز هم گواه اینست که منشأ اوتیسم، شرایط بد محیطی است که باعث رنجش کودک شده، و هزاران کودک که با مراجعه به مراکز اوتیسم و دریافت انواع دارو و درمانها، هر روز بیشتر به انزوا کشیده میشوند و هرچند ممکن است طوطی‌وار حرف هایی بزنند و کارهایی انجام دهند اما هرگز قادر به رشد واقعی نیستد و مستقل از دیگران نمی شوند، بلکه دچار انواع ناتوانی های جسمی و بیماری های روحی جدید مثل پرخاشگری هم میشوند گواه اینست که راهی که آنها میروند اشتباه است. اما آنها همه چیز را به گردن ژنها می اندازند و هیچ مدرک و شاهد و سندی هم برای مدعایشان نمی آورند و در برابر اینهمه خسارت که به کودک و خانواده ها میزنند هیچ مسئولتی را قبول نمی کنند.

و یا للعجب، که حرف ما را قبول نمیکنید و هر تهمتی میزنید (خرافه پرست، سودجو(!!!) شارلاتان، بی سواد، کوته فکر، عقب مانده، بی رحم...) و حرف آنها را با آغوش باز قبول میکنید چون آنها تحصیلکرده، متخصص، دانشمند و از همه مهمتر دلسوز(!!!) هستند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طولانی بود نخوندم🤣 اوایلشو خوندم و میتونم اعتراف کنم تا حالا این حجم از خزعبلات رو یکجا ندیده بودم

دقیقا

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

الان به نظر شما پدر و مادر کودک اوتیسمی بهش توجه و مهربونی نمیکنن؟😐 اخه این چه حرفیه توهین به ...

نه، یکی از علل رنجش کودک ممکن است بی توجهی باشد، شاید چیزی در محیط زندگی او را می ترساند یا به شدت آزار میدهد، شاید خیلی تنهاست و ...

حوصله خوندن تا اخرشو نداشتم ولی اولشو که خوندم دیدم چرت و پرته!!!مگه پزشکان مرض دارن الکی بگن درمان ...

مرض که چه عرض کنم! کلک پول است این دغلکاری براه افتاده تا نان شود برای خیلی ها، فقط کردش عظیم مالی حول اوتیسم در دنیا را ببینید، فهمیدنش سخت نیست

دوستانی ک جبهه گرفتن ب عنوان مادر  ی کودک اوتیسم میگم شاید نود درصد این متن راست بود 

من با کودک اوتیسم زندگی کردم 

من یک کودک اوتیسم دارم بزرگ میکنم 

میشه گفت خیلی حرفای این متن راست و درست بوده

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

نخوندم نه درمان نداره

با چ علمی میگی نه درمان نداره؟؟؟میشه مدرک تحصیلی یا تجربه شمارو بدونم؟

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

مرض که چه عرض کنم! کلک پول است این دغلکاری براه افتاده تا نان شود برای خیلی ها، فقط کردش عظیم مالی ح ...

هیچ کودک اوتیستی تا حالا به این شکل درمان نشده

یعنی تا حالا هیچ بچه ای با این مشکل نبوده بر حسب تصادف عامل ترسش برطرف شده باشه؟

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست  

اولا با ی بخش مخالفم ک از بی محلی و بی توجهی میشه ک نه 

همه این نیست 

بیشتر انزوای کودک علایم رو تشدید می‌کنه 

پسر سالم من ی روز متوجه شدم وقتی میگم پاتو بلند کن متوجه نمیشه چی میگم و این زمانی اتفاق افتاد ک اوج کرونا بود 

من از ترسیم هیچ جایی نمیبردمش و ساعت ها روز ها تو خونه تنها بودیم 

دوماً اینکه کودک رو ب حال خودش بزاریم نه ابدا راه حل خوبی نیست با کمی سخت گیری شرایط بهتر میشه