2777
2789
عنوان

افراد نخبه انسانی و درسخون اطرافتون چیا شدن؟الان شغلشون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 25 پست
وا به اون چه😐

دانشگاه رفتن گواهینامه گرفتن و شاغل شدن براش خیلی مهم بود می‌گفت همه نوه های من باید برن جلو 

یادمه من میخواستم هنر برم اومد خونمون چی همه نوه هاشون دکتر مهندس شماهام باید برید بالا ی کاری کردااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دانشگاه رفتن گواهینامه گرفتن و شاغل شدن براش خیلی مهم بود می‌گفت همه نوه های من باید برن جلو  ...

بعد شما چی خوندین و چی شد ؟

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)
متاسفانه خب من طراحی لباس هنوز برام ی حسرت تجربی خوندم من اما دانشگاه حسابرسی خوندم

شغلتون چیه ؟

منم به عشق پرستاری  تجربی خوندم 

ولی دانشگاه علوم تربیتی خوندم

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)
شغلتون چیه ؟ منم به عشق پرستاری  تجربی خوندم  ولی دانشگاه علوم تربیتی خوندم

من اصلا شغلهای تجربی دوس نداشتم 

حسابداری و حسابرسی کار کردم 

اما حس میکنم باید برای دل خودم دیگ پیش برم فعلا از کار اومدم بیرون می‌خوام سمت علاقه خودم برم دیگ

من اصلا شغلهای تجربی دوس نداشتم  حسابداری و حسابرسی کار کردم  اما حس میکنم باید برای دل ...

هیچوقت دیر نیست حتی اگه 30 سالتم باشه از نو شروع کن 

خیاط معروف شهرمون بعد 40 و چند سال رفت ارایشگر شد الان اولین شهره  

شغلش چیه

ریاضی بوده رشتش با بهترین معدلا و بهترین رتبه کنکور و بهترین دانشگاه

الان کارمنده ی ارگان دولتیه ک تحت نظر وزارت دفاعه شغلش خوبه و پر مزایا 

کلا میخوام بگم حالا انتظار نداشته باش چون درسخون بودن حالا باید نخبه بشن 

همینکه تو این شرایط ی شغل و درآمد ثابت داشته باشی خیلی خوبه