2777
2789

نمیدونم چرا ولی غذام سوخت فکرم خیلی درگیره اما نمیدونم درگیر چی . غذایی که عاشقش بودم بوش حالمو بد کرد یچی دیگه پختم اونم یجوریه بوش هورمونام‌ ریخته به هم

از وقتی ک اقدام کردم نزدیکای‌ پریودم خیلی حالم بد میشه امروز انقد زدم تو سر خودم انقدر دلم گرفته

از بوی غذا بدم میاد بوی غذا رو بد و قوی احساس میکنم حالم به هم میخوره چند روز دیگه موعد پریودمع‌ کاش باردار میشدم کاش خدا الان کع ذوقشو دارم بهم بچه بده اینهمه حالم بده آخرش پریود میشم 😭 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متولد ۸۲ هستی؟؟؟

بله چطور ؟ سنم کم نیست یعنی مادرشوهرم انقدر‌ تو گوشم گفته بزرگی بزرگی بزرگی من عروس بزرگ گرفتم که هیچ احساس کوچیک بودن ندارم فکر میکنم ۴۰ سالمه 

انشالله که بارداری عزیزم 🙏🙏

درکت میکنم چی میگیییی بعد این همه انتظار و‌علائم و اذیت شدن یهو باز پریود میاد😔🥺

منم حالم خیلی خرابع ،دیگه دارم کم میارم

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۴       وزن فعلی 64/800     وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

والا دختر من متولد ۸۲هست ۲۰ سالشه عین بچه کوچولوها سر سهم غذاش بهونه میگیره یه لیوان واسم جابجا نمیکنه همش با بچه ها بازی میکنه در حق شما ظلم شده تو این سن کم فکرت درگیر حاملگی و بارداری باشه💔🥺