2777
2789

اگر بچه هاتون به هم حسودی کنند و یکسررره با هم در حال دعوا کردن باشن چیکار میکنید؟

پسرم چهارسالشه ، دخترم یک ساله.‌‌..

همیشه در حال جیغ و داد کردن و لجبازی با همدیگه اند اسباب بازیای دست همو میخوان بخاطر همون توی خونه ی ما همیشه جنگه.‌‌.‌‌.

اصلا انگار از هم بدشون میاد ، هیچوقت من ارامش ندارم

پسرمو گذاشتم مهد گفتم اخلاقش خوب میشه اما دم به دقیقه زیرزیرکی،کخ میریزه ، همیشه هم انرژی داره هیچوقت خوابش نمیاد استراحت نمیکنه.

اره بابا طبیعیه پسرای منم ۶ ساله و دوسالو نیم هستن انق همیشه درحال دعوا کردنن من که دیگه محلشون نمیدم خستم کردن

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

اره بابا طبیعیه پسرای منم ۶ ساله و دوسالو نیم هستن انق همیشه درحال دعوا کردنن من که دیگه محلشون نمید ...

اگر محلشون ندم جیغ میزنن گریه میکنن رو سر هم خراب میشن تا حالا راهکار بی محلی رو سفت و سخت امتحان نکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر محلشون ندم جیغ میزنن گریه میکنن رو سر هم خراب میشن تا حالا راهکار بی محلی رو سفت و سخت امتحان نک ...

من که محل نمیدم یام میگم هر دوتاتونو دعوا میکنم دیگه ساکت میشن

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

من که محل نمیدم یام میگم هر دوتاتونو دعوا میکنم دیگه ساکت میشن

هر دو تاشونم اگر تهدید یا دعوا کنم گریه میکنن یه عالمه باز دوباره بعد پنج دقیقه به جون هم میپرن