2777
2789
عنوان

میشه بیاین خواهش میکنم

163 بازدید | 28 پست

بچها من دارو خورده بودم و فولیکول‌های خیلی خوب داشتم ولی باردار نشدم و سر موقع پریود شدم ۱۳ آذر بعدش دیگه دارویی چیزی نخوردم ولی روز تخمک‌گذاری رو کاملا حس کردم اقدام داشتم ولی روز ۱۷ سیکل افتادم ب لکه بینی الان سه روزه و خوب نشدم خون ریزی سبک تر ازپریود نمیدونم برا چی اینجوری شدم کسی اینجوری بوده؟

دل مرنجان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امکان داره استرس نداشته باش عزیزم ریلکس باش

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

امکان داره استرس نداشته باش عزیزم ریلکس باش

استرس نداشتم اصلا این ماه نمیدونم چرا اینجوری شدم اولین باره ولی خب اگه لانه گزینی بود باید لک بود الان خون ریزی دارم مخصوصا دسشویی ک میرم  درحالت عادی کمه بدون پد هستم

دل مرنجان

اگه خون ریزی داری پس خبری نیس . 

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

۱۲ روز زودتر موعد خون ریزیم شروع شده ولی شبیه پریود نیست اخه

به نظرم به خاطر داروهای که مصرف کردی منم قبلاً آمپول زدم که فولیکولم قوی بشه در طول یه ماه دو بار پری شدم و مدام لکه داشتم تازه یادمه رفتم یقه دکتر چسبیدم منو چی کار کردی اینجوری شدم 😁😁

اره من تجربه شو دارم . ماه که دارو خوردم و بعدش پریودم خیلی سبک شد . بعدشم همش تخمدانم درد میکرد ملایم. همون تخمدان که تخمک ازاد کرده بود 

هیچی همین 

ولی بعدش که دیگه نا امید بودم 

پول جمع کردم برم ای وی اف 

باردار شدم . ولی همش تهمدانم درد میکنه اروم 

برام دعا کنید بچم بمونه . 

به نظرم به خاطر داروهای که مصرف کردی منم قبلاً آمپول زدم که فولیکولم قوی بشه در طول یه ماه دو بار پر ...

داروپا ماه قبل خوردم آخه بعد شما باردار شدی؟؟

دل مرنجان
اره من تجربه شو دارم . ماه که دارو خوردم و بعدش پریودم خیلی سبک شد . بعدشم همش تخمدانم درد میکرد ملا ...

الان بارداری؟یعنی پریود شدی باردار بودی؟

دل مرنجان
اره من تجربه شو دارم . ماه که دارو خوردم و بعدش پریودم خیلی سبک شد . بعدشم همش تخمدانم درد میکرد ملا ...

عزمزم بسلامتی انشالله زایمان میکنی راستش من اولین بار اینجوری شدم اصلا درد ندارم فقط خون ریزی سبک

دل مرنجان
داروپا ماه قبل خوردم آخه بعد شما باردار شدی؟؟

اون موقع نه حدود شیش سال بعد خدا لطف کرد و بدون دکتر و دارو باردار شدم. 

اون موقع نه حدود شیش سال بعد خدا لطف کرد و بدون دکتر و دارو باردار شدم. 

عزمزم خداروشکر ولا منم ۷ ساله اقدام دیگه الان این دوسه ماه اقدام رو بهتره کرده بودم 

دل مرنجان