2777
2789
عنوان

ازدواج

285 بازدید | 15 پست

سلام من مشکل برا ازدواح دارم لطفا برام دعا کنید اونی ک لایقم هست بیاد واقعا تنهایی سخته هر ادمی به شریک عاطفی نیاز داره 

هر کی این پیامم رو میبینخ برای باز شدن بخت خوب یک توحید بخونه

منم قول میدم سر سفره عقد برا همه کسایی ک برا ازدواجم دعا کردن دعای امرزش گناه و عاقبت بخیری همتون رو از خدا بخوام

مرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلت ذهنی هست حلش کن ازدواجتم درست میشه ، دوست خوبم احساس لیاقتتو‌بالا ببر 

مثلا چکار کنم

ظاهرم خوبه،تحصیلاتمم بالاس،الان هم برا کار درس میخونم،چکار کنم تو سر کار هم کسی نمیاد فقط میان پیسنهاد دوستی میدن ،میگن امکان و شرایط ازدواج نداریم

مثلا چکار کنم ظاهرم خوبه،تحصیلاتمم بالاس،الان هم برا کار درس میخونم،چکار کنم تو سر کار هم کسی نمیاد ...

فایلای عزت نفس و جذب فرد خاص مژگان پیروز یا خلعتبری گوش بده تو تلگرام سرچ کن برات میاره ، عزت نفست پایینه و حس میکنی کمی دوست داشتنی نیستی اینو حل کن احساس لیاقتت بیاد بالا برات سر ودست میشکنن

«خدا دوباره تو را جمع‌وجور میکند،چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.»

از کجا معلوم عزت نفس ندارم؟

تا درونت درست نشه ام اگر آدمی بیاد سمتت آدم نادرسته چون براساس درونیاتت اون آدم تو مسیر زندگیت اومده 

تا درونت درست نشه ام اگر آدمی بیاد سمتت آدم نادرسته چون براساس درونیاتت اون آدم تو مسیر زندگیت اومده ...

ممنونم،چشم سعی خودمو میکنم

همبشه فکر میکنم کسایی ک میان سمتم فقط برا ظاهر و موقیتم هست ،در صورتی ک دوس دارم منو برا خودم بخوان

ممنونم،چشم سعی خودمو میکنم همبشه فکر میکنم کسایی ک میان سمتم فقط برا ظاهر و موقیتم هست ،در صورتی ک ...

عزیزم تو خودتم خودتو نمیخوای با رفتارا و کارایی که میکنی و فکر میکنی خودتو خواستن اینجوریه که بری جلوی آینه به خودت بگی دوستت دارم ، درصورتی که عملت خلاف دوست داشتن کلامیت هست 

تا وقتی خودت خودتو نخوای عشق واقعی رو با آدم واقعی تجربه نمیکنی

تو فکر میکنی اکثر آدمایی که کنار هم هستن عشق واقعی رو تجربه میکنن؟! نه معلومه که نه چون خیلی کم پیدا میشه آدمی که وقت بزاره و خودشو عمیق بشناسه