2777
2789
نه ک دخترا تو رابطه طرفشون تأمين نمی‌کنند!  زن ک دنبال ترمیم بکارت نیست دختر دنبال ترمیم بکارت ...

برا صحه گذاشتن ب گشادیشون میرن مطمئن باش

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ زندگیا دیدم ک عشقشون رو تحسین کردم ولی بعد شنیدم ای بابا جدا شدن میخوام بگم اره طلاق اتفاقیه ک مم ...

طلاق  اعتیاد  بیماری  برا هر کسی اتفاق میافته شامل یه عده خاص نمیشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
چ زندگیا دیدم ک عشقشون رو تحسین کردم ولی بعد شنیدم ای بابا جدا شدن میخوام بگم اره طلاق اتفاقیه ک مم ...

دقیقا ، یادمه خالم هر کسی میدید طلاق گرفته مسخره میکرد و مثلا اگر تو یک خانواده ۲ نفر طلاق گرفته بودن میگفت فلانی آدمای خوبی نیستن همشون طلاق گرفته هستن.... 

خودش با ۶۵ سال سن و داشتن نوه و نتیجه طلاق گرفت . میگن زمین گرده واقعا همینه ...اصلا فکرشم نمیکرد برای خودش اتفاق بیفته

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
به نظرم بیشتر آقایون به این خاطر میرن سمت خانم بچه دار و مطلقه ، چون میدونن دیگه بریز و بپاش دختر مج ...

بیشترم قدر شوهرو زندگیشونو می دونن 

بهترین چیز تو دنیا محبت و مهربانیه🥰دیونه...

من اینجوری ازدواج کردم چرا دیدگاهتون اینه واقعا چه مشکلی داره ..بچه دارم دست همسر قبلیمه ..الآنم 12 سال ازدواج کردیم مشکلی هم نداشتیم  ..اون منو دوست داشته .خانواده شم راضی نبود ..خوب ارتباطی نداریم ..نمیدونم چرا بعضیا نسبت به این زنها نگاه بددارن انگار مثلا چیکار کردن 😏به هیچ کسی مربوط نیست هرکسی اختیار انتخاب شریک زندگیش و داره ..بعضیا حسودن میبینن خودشون خواستگار ندارن اما یک زن مطلقه اینطوری شوهر کرده ..چشاشون درآد إن شاء الله ..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
فقط بخاطر بچه مخالفید شما ؟ اگه خانم بچه نداشته باشه چی ؟ 

باز همونه 

بچه ها اینا تو زندگی دچار مشکل میشن تو سری خور زن و مرد میشه توی زندگی من خیلی اینمورد رو دیدم 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
چه بدتر با زن داداشش وایییییییی 

خب همسرش فوت کرد پدر شوهرش گفت نمیخوام نوه ام زیر دست ناپدری باشه که نمیشناسمش 

۴تا بچه  واقعا؟ یعنی بچه هاش با مادرشون بودن

آره الانم باهاش درارتباطم باخانومه ینی میگم دروغ نیس خودم دیدم. خانومه همسرش فوت کرده ی دخترشم ازدواج کرده. بعد این آقا عاشقش شده و ازدواج کرده پسره خیلی دوستش داره . خودشم آدم خوبیه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

اره نمیگم تاوان بده ولی مطمعن باش توی طلاق هر دو طرف مشکل دارن   بیشتر مواقع مخصوصا جوان ...

من تو سایت خانمی رو میشناسم ک دوستیمونم نزدیکه و همم بارها دیدیم و شناخت روش دارم.

جدا شده و علتش اعتیاد شخص بوده. خب این وسط چطور میشه هردو طرف رو مقصر دونست؟

خیلیا بد میارن.

برا صحه گذاشتن ب گشادیشون میرن مطمئن باش

باورم نمیشه همچین طرز فکری هنوز که هنوزه تو جامعه ما وجود داره...
احتمالا شما از همون ادمهایی هستین که موقع عقد افرادی که جدا شدن رو بیرون میکنن که مبادا بد یمنی بیاره...!!

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
طلاق  اعتیاد  بیماری  برا هر کسی اتفاق میافته شامل یه عده خاص نمیشه

بله دقیقا

و چ زندگیا ک بخاطر اعتیاد و خیانت از هم پاشیده و خانم واقعا بی تقصیره مشکل از اون مردکه ک اهل زندگی نیس و زندگی یکی دیگه هم خراب میکنه

من تو سایت خانمی رو میشناسم ک دوستیمونم نزدیکه و همم بارها دیدیم و شناخت روش دارم. جدا شده و علتش ا ...

خب وقتی خدا خودش گفته طلاق بنده هاش چه کاره هستن من خواهر شوهرم هر کی طلاق بگیره انگ خراب بودن بهش میزنه نمیدومم یعنی تاوان میده