2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکرمی‌کنن طلاق فقط واسه بقیه اتفاق می‌افتد آدم که از رو خوشی طلاق نمیگیره 

چ زندگیا دیدم ک عشقشون رو تحسین کردم ولی بعد شنیدم ای بابا جدا شدن

میخوام بگم اره طلاق اتفاقیه ک ممکنه ب هر دلیل برا هرکس پیش بیاد

طرز دید و نگرشتون جالب نیست... انقدر باهم تفاوت عقیده داریم که ترجیح میدم تاگپیک رو ترک کنم... ...

ببین فک میکنی چن نفر اخلاق ملاک براشون هس تو زمونه ای ک طرف حوصله بچه خودشم نداره میاد جور کش کس دیگ شه

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

به نظرم بیشتر آقایون به این خاطر میرن سمت خانم بچه دار و مطلقه ، چون میدونن دیگه بریز و بپاش دختر مجرد رو نداره ، که مثلا براشون شب یلدایی و عیدی و سرویس طلا ببره و.. و یا اینکه مراسم عروسی لازم نیست بگیرن و فقط به یک خونه و زندگی نرمال راضی میشن.

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
چه اشکالی داره اگه مشکلی نداشته باشن  اونم حق زندگی داره بلاخره

نمیگم نداره میگم بره با یکی مث خودش

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

پس اون پسر چی میشه پس  باید با یه زن متعلقه باشه و بره بچه یکی دیگه رو بزرگ کنن اینجور زندگی ...

خب اون پسر و که چاقو زیر گلوش نذاشتن الان من یکی میشناسم  با زن داداشش ازدواج کرد پسره مجرد بود زنه بچه هم داشت الان دوتا بچه هم از برادر شوهرش داره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اصلا همه رو با ی چوب میزنن جدا شده گناه ک نکرده بنده خدا یعنی ی شکست باید تا آخر عمر تاوانش تنهایی ...

اره

نمیگم تاوان بده ولی مطمعن باش توی طلاق هر دو طرف مشکل دارن 

بیشتر مواقع مخصوصا جوان های این موقعه 

کبوتر با کبوتر ...

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
الان متاسفانه این موضاعات زیاد شده پسرا میرن دنبال رابطه با اینا که فقط نیازشونو برطرف کنن  بع ...

نه ک دخترا تو رابطه طرفشون تأمين نمی‌کنند! 

زن ک دنبال ترمیم بکارت نیست دختر دنبال ترمیم بکارته 

خب پسرا میبینن طرف با اینکه زنه وا نمیده ولی دخترا هوول شوهرن برا ازدواج میره سمت زن مطلقه 

البته دختر خوب و پاک کم نداریم

ولی با این حرفا دل خودتون خوش نکنید 

هیچ پسری به زور تن به ازدواج نمیده 

اونی که بیشتر دیده کمتر نمایش میده🤞🏻مامان دو تا دسته گلم🥰

به نظرم بیشتر آقایون به این خاطر میرن سمت خانم بچه دار و مطلقه ، چون میدونن دیگه بریز و بپاش دختر مج ...

بنظرم ۹۰ درصد واقعا اینه

خب اون پسر و که چاقو زیر گلوش نذاشتن الان من یکی میشناسم  با زن داداشش ازدواج کرد پسره مجرد بود ...

چه بدتر با زن داداشش وایییییییی 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه