2777
2789

وقتی میرم دسشویی حس میکنم مجرای واژنم به شدت تنگ شده وروش فشاره واحساس پربودن وسنگینی داره حدود یه هفته اس اینطوریم نوزده هفته ودوروزم گاهی ام واژنم خفیف تیر میکشه

یاارحم الراحمین مرسی که بی نهایت مهربونی  سپاسگذار توام..واسه سلامتی کوچولوی تودلم  اگ دوس داشتید یه صلوات بفرستیدامیدوارم لحظه به لحظه ی زندگیتون پر خوشبختی باشه الهی آمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله من دوماه آخر انقد درد داشتم و تیر میکشید که دستشویی رفتن واسم عذاب بود

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
منم تیر کشیدن واژن رو داشتم و بچم پایین بود و دکتر بهم استراحت داده بود 

من الان ۱۷هفتم..و جفتمم پایینه ممکنه بخاطر همین باشه تیر کشیدن؟میترسم اتفاقی بیوفته

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...

خانوما شما در ابتدای بارداری علایم پریودی داشتنی؟من ۴روز زودترشدم ولی لخته و خونریزی ندارم..نمیدونم چرا.تواقدامم هستم...میشه لکه نباشه ولی حامله بود؟

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

من الان ۱۷هفتم..و جفتمم پایینه ممکنه بخاطر همین باشه تیر کشیدن؟میترسم اتفاقی بیوفته

نه عزیزم اتفاقی نمی افته من الان پسرم سه سالشه فقط استراحتت رو بیشتر حالت طبیعی کن و توالت فرنگی استفاده کن . منم شرایط شمارو داشتم ولی ۴۰ هفته با سزارین پسرم به دنیا اومد اصلا استرس نداشته باش