2777
2789

سلام من تازه جواب مصاحبم اومد که بانک خصوصی قبول شدم 

خیلی مشکلات دارم 

اول اینکه ۵ ماهه باردارم 

ماشین ندارم برم سر کارو بیام 

بارداری قبلیم بچمو تو ۲۳ هفته از دست دادم

این یکی خیلی برام مهمه دوست ندارم چیزیش بشه 

کسی هست شرایطش مثل من باشه 

اول کار  مرخصی زایمان میدن تا نی نی من بدنیا بیاد یکم بزرگ شه حداقل 

خدایا شکرت واسه نی نی تو دلم مواظبش باش مواظب باش این یکی سالم بدنیا بیاد 

مزخصی زایمان مگه نمیدن؟؟؟

عزیزم میشه بگی مدرکت چی بود و ازمون چطور بود من خیلییییییی دوسدارم برم بانک کار کنم

اونقدر ادای آدمهای قوی را در آوردم که خودمم باورم شد قوی ام 😏 هرکی دلش گرفته بود من بودم....هرکی غصه داشت من بودم.....هرکس از عالم و آدم بریده بود من بودم......ولی وقتی نوبت ب خودم رسید.....بازم فقط من بودم و من.....🙂🙂🙂 داشتم با عروسک هام بازی میکردم نفهمیدم کی بزرگ شدم و شونه هام اینقدر قوی شد که این همه غم را به دوش کشیدم و آخ نگفتم🤫  هروقت گفتم خسته ام هیچکس باور نکرد خستگی مو این شد ک خسته شدم از زندگی💔 دلم میخواد یک شب بخوابم و دیگه صبح نشه چون واقعا خستم🖤   من اونقدر زیادی مهربونم که بهم میگن احمق پس برای من از سیاست داشتن نگو آرزوی مرگ کردم مرگ هم یادم نکرد💔یکی از تناقض هایی که توی زندگیم تجربش کردم این بوده که؛دلم واسه یه نفر خیلی تنگ شده بودش ولی دیگه نمیخواستم توی زندگیم باشه.....عجیب بود نبود.....؟؟؟ نامهربانی آتشم زد....آتشم زد💔💔 من کاربر جدید نیستم از زمان اقدس اینجا بودم....دیگه نی نی سایت جذابیت اون موقع ها را نداره  (قول میدم یک روز بشم ناجی همه زنهایی که به اجبار ظاهری همچو کوه داشتند و از درون نابود....) یک روزی که خواستم از سایت برای همیشه برم داستان زندگیمو حتما تعریف میکنم امیدوارم اون روز آخرش باشه ی پایان شیرین نه مثل این ۳۰ سال تلخ💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم از خودشون بپرس

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

اگر هم ندادن بعد تولدش یه پرستار بگیر بزار پیش پرستار ..شده کل حقوقت رو بدی این کارو بکن که بچه تو نگه داره ..بانک خصوصی مثل بانک ملی و.. نیست.. جات یکی دیگه میزارن..

اگر بچه برات مهمه تره..کار رو بیخیال شو.. اگر کار مهم تره.. باید اوایل سختیشو قبول کنی..۲،۳ سال اذیت میشی..بعد میتونی بزاری مهد

یکی دو ماه برو بعد مرخصی زایمان میگیری الان فرزنداوری مهم ترشده همه جا امتیازات خاصی میدن 

تا ۳ ماه اول قرارداد نمیبندن باهامون 

بعد ۳ ماه قرارداد میبندن 

مزخصی زایمان مگه نمیدن؟؟؟ عزیزم میشه بگی مدرکت چی بود و ازمون چطور بود من خیلییییییی دوسدارم برم با ...

بازرگانی خوندم 

آزمون استخدامی دادم مصاحبه رفتم قبول شدم

کلا هدفم بانک نبود کلی استخدامی شرکت کردم نفت و دستگاه اجرایی و هفت الی هشت بانک آزمون دادم همه کتبی قبول میشدم مصاحبه رد میشدم شرکت نفتم مصاحبه رفتم جز ذخیره ها تا حالا کی تکمیل ظرفیت بشه بهم زنگ بزنن

بعد اینکه اول کار تا قرار داد نبندی مخصوصا بانکای خصوصی مرخصی زایمان نمیدن انگار مگه پارتی گردن کلفت داشته باشی ک من ندارم