2777
2789
عنوان

دوستان نظرتون برام مهمه

135 بازدید | 24 پست

من تازه وارد حرفه میکرو (تتو صورت) شدم

کل هزینه کلاسام 7 میلیون شده که 4 میلیون الان دادم 3 میلیون آخر کلاسام

1تومن برا دکتر که زیر نظرشون باشم 2 تومنم فنی حرفه ایی تازه به غیر از هزینه وسایلام

خانوادم میگن خیلی هزینش بالاس و پولتو از مربی پس بگیر 

اما من میگم واسه آیندم خوبه چون نمیخام خانه داری کنم فقط از یه طرفم حرف خانوادم روم اثر منفی گذاشته 

شما جای من بودید چیکار می‌کردید 

خستم 😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم دچار تردیدم بدم یا نه میترسم بدم کار برام نشه سرمایه ناچیزمم از دست بدم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

ادامه بده خوب گفته هزینه رو بخوای دوره دیگه بری بیشتر هست کمتر نیست 

همه میگن خوب گفته هزینه رو 

اما خانواده من میگن فقط جهازتو جور کن با این پولا تا شوهرت بدیم اما من نمیخام فقط خانه دار باشم ☹️

واقعیت اینه که باید علاقه و پیک خواسته های جامعمون بشناسیم. الان کوچک بزرگ دنبال زیبایی و خاص بودنن. شمام راهی رو که شروع کردی پیش برو. 

تو تحصیلات اونم توی بحران کاری ایران حتی همون خوب خوبشم رضایت نداره. دانشگاه و تحصیل دیگه اون ارمان جا و آرزویی نیس که جوون ها دنبالش باشن. اشباع شد و خروجی مثمر ثمریم نداره‌ یه نگاه به آگهی های کار بکنید ساعت کاری مزایای پایین هدر رفت عمر واسه ۸ تومن اخه؟ 

شما تو خونه خودت چند برابر در میاری. مستقلی. تایمت دست خودته‌. کارای دیگم میتونی انجام بدی. 

کل هزینه آموزشت و وسیله هات تو همون ماه اول زرنگ باشی در آوردی. 

پیج کاری بزنین. آموزش ببینید. خانواده هم گاهی صد در صد عامل شکست و بدبختی بچه هان. 

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!