2777
2789

هر چند تو این پنج شیش ساله تنهایی و بدون دعوت خونه هم نرفتیم.ولی برام سواله چرا نشده؟ اونم نگفته منم نگفتم.با هم مشکلی هم نداشتیم،احترام همو داریم. خصوصیتی که جاریم داره اینه کم حرفه و اهل خرد و سیاست. کلا سریع میگیره و زرنگه. نگرانیم اینه من پر حرفی بکنم و حرفی که نباید رو بزنم یا تو رفت و آمد ها حریم ها کم رنگ بشه. ولی مزیت رفت و آمد اینه که بچه هامون هم سن و هم بازی هم هستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبلا با دو تاش تو یه خیابون بودم ولی نمیرفتم.اونام نمیومدن..دلشون میخواست ها ولی خانواده مادرشوهر یه جوریه که بفهمن زیاد رفت و آمد داریم میونمون رو بهم میزدن‌..

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

نه رفت و آمد اونم با قوم شوهر اشتباهه فردا یه چیزی از دهنت پرید بیا و جمعش کن یا بچه ها دعوا می کنن خود به خود دلخوری پیش میاد 

برای از تنهایی دراومدن بچه، ببرش خانه بازی یا مهد ثبت نام کن

خوب به خاطر رفت و آمد کم هست که احترام همدیگر را دارید . بچه های هم سن زیاد با هم مشکل پیدا می کنند و ناسازگاری می کنند . در ضمن جاریتون اگر از رفت و آمد خوشش می اومد توی این سالها بهتون گفته بود .