2777
2789
عنوان

خانماشمام مث متین یامن مشکل دارم🙃

208 بازدید | 33 پست

درارتباط باخوانواده همسرم.

محترمانه.امارسمی.کم حرف.اماشدیدا باابهت(ازین جهت میگم ک شنیدم ازشون)

والبته.فکرمیکنم .دوسمم ندارن.صمیمیم نیستم...کلاکسیم علاقه ای به صحبت بامن ندارها فک کنم.خیلی کم پیش میاد.البته اخمالواینانیستم ولی هروکریم نیستم...

مامانم دایم سرزنشم می‌کنه.بخاطراخلاقم.خب چکارکنم..میگه توبدی..آدم بدوری...خب من نمیتونم مسایل زندگی و پیش همشون بگم ک...اونا شایددوسدارن سرشون توزندگی هم باشه شاید من نخام...

البته خیلی تلاش کردم دوست داشتنی باشما..ولی نیست توذاتم.. نتیجه ندادتلاشام.. کمکم کنید دیگه خسته شدم ازین مشغله فکری.شماهاچجوری رفتار می کنید ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین کار میکنی.کاش برمیگشتم عقب عین تو بودم.کار خودتو بکن 

آخه خیلی میخوره توذوقم جاریادیگم خیلی خوبن با زن بالای شوهرم...منم میخاما..این زبون وامونده نمیزاره..زن باباهه م کرموعه

آخه خیلی میخوره توذوقم جاریادیگم خیلی خوبن با زن بالای شوهرم...منم میخاما..این زبون وامونده نمیزاره. ...

کار خوب تو میکنی 

بعدا به حرفم میرسی

خدایاشکرت بخاطرهمسرم وپسرم😍تو که تو قلبو وجودم خونه کردی…توکه با اومدنت معجزه کردی!😍
چقد منی با اینکه من عروسی نکردم مجردم ولی با همه اطرافیانم اونطوریم ب کمتر کسی صمیمیت نشون میدم و دو ...

اره...من انگارحالت انتخابی دارم.اگرازمسی خوشم بیادمیزارم وارددایره امنم بشه