2777
2789

من بعد از پریودم قرص جلوگیری نخوردم یعنی موقعیتش نبود بگیرم هعی عقب افتاد تا رابطه داشتم بعدش قرص اورژانسی خوردم از بعد قرص اورژانسی هم شروع کردم ب خوردن قرص ال دی یعنی خونریزی بعد اورژانسی کنترل شد موردی داره الان این موضوع ؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نمیشی دیگه بعد رابطه اورژانسی خوردی دیگ نمیشی

اخه چون بعد اورژانسی از همون شب شروع کردم ال دی خوردم خونریزی بعد اورژانسی نداشتم دیگه احتمال داره چون خونریزی نداشتم حامله شم؟؟؟؟

اخه چون بعد اورژانسی از همون شب شروع کردم ال دی خوردم خونریزی بعد اورژانسی نداشتم دیگه احتمال داره چ ...

بعد اورژانسی خونریزی نداره من اکثرا میخورم خونریزی ندارم بعدش فقط پریودم نامنظم میشه یه هفته عقب جلو، اولین بارت بود اورژانسی خوردی؟

در زندگی من عزیزی با رفتنش... شوق تمام آمدن ها را تا ابد از من گرفت...🖤
بعد اورژانسی خونریزی نداره من اکثرا میخورم خونریزی ندارم بعدش فقط پریودم نامنظم میشه یه هفته عقب جلو ...

ن قبلا هم خوردم ولی سه تا هفت روز بعدش خونریزی داشتم تقریبا یکی دو روزه بود الان اینبار چون بعدش قرص جلوگیری خوردم نداشتم اون خون ریزیو میترسم ی موقع حامله بشم عقدم الان حامله بشم منو میکشن🤣🦦

ن قبلا هم خوردم ولی سه تا هفت روز بعدش خونریزی داشتم تقریبا یکی دو روزه بود الان اینبار چون بعدش قرص ...

ای بابا انشالله ک نیستی نگران نباش

وااای که چقدر اورژانسی بده من یه بار خوردم جوووری روده هام بهم ریخت که فکر کردم سرطان روده گرفتم ...

خیلی افتصاحه مجبور شدم وگرنه هر ماه از روز سوم پریودم دروسپیلا میخورم هم‌پریودم منظمه هم سبکه این ماه وقت نکردم بخرم رابطه هم داشتم مجبور شدم اورژانسی بخورم 

وااای که چقدر اورژانسی بده من یه بار خوردم جوووری روده هام بهم ریخت که فکر کردم سرطان روده گرفتم ...

من ال دی نمیتونم بخورم میخورم نابود میشم

من ال دی نمیتونم بخورم میخورم نابود میشم

دروسپیلا بخور حرف نداره عالیه من خودم بدنم خیلی حساسه این قرص اصلا اذیتم نمیکنه همون یاسمین و یاز خارجیه ک پیدا نمیشه این همونه دقیقا ولی ایرانی 

یه مرد مریض تاپیک زده که دوبار از پشت رابطه داشتم با نامزدم میترسم باردار شم مام فک کردیم خانومه همه رفتیم اظهار نظر😂