2777
2789
عنوان

تب کودک توروخدا بیاید

348 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها . پسرم دو هفته پیش سرفه داشت و حالت سرماخوردگی بدون تب ؛ بردم دکتر بهش آموکسی کلاو داد . هشت روز خورد تا تموم شد به فردای روز نهم  بیدار شد با تب خیلی بالا . بردم دکتر براش عجیب بود که با آموکسی کلاوی که خورده باز مریض شده . گوشش دید گفت التهاب داره باز آنتی بیوتیک کلاریترومایسین داد گفت مجبورم . ولی نه تنها بهتر نشده بدارم شده . الان شب ششم هست که تب می‌کنه توروخدا اگر تجربه آیی دارید بگید دارم نابود میشم . بماند سرفه هاشم چقدر وحشتناکه . ولی الان برای تبش میترسم که شش شب شده . البته مداوم نبوده هی می‌ره و میاد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببرش متخصص گوش حلق بینی

هم تبش قطع میشه هم عقونت توی گوشش نمی مونه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

تا میتونی مایعات بده،آزمایش نگرفت

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

عزیزم پسر منم اینطور بود زیترومکس بهش بده که همون آزیترومایسین خارجیه داروهای ایرانی انگار آبن 

من تب پسرم اصلا پایین نمیومد استامینوفن شیاف استامینوفن بروفن هیچی خوبش نمیکرد تا شیاف دیکلوفناک زدم تاثیر گذاشت و اینکه زیترومکس رو دادم و شربت پلارژین و پدی کاف بده ان شاالله خوب بشه 

کلا این مریضی دوره درمانش طولانیه