2777
2789
از عمد نمیکنه یسری اخلاقیات بدی داره منم تجربشو دارم دیگه ناراحت نمیشم و اهمیت نمیدم 

اخه با بقیه خوبه 

مثلا من فک میکردم واقعا حرفامو نمیشنوه ک جوابمو تمیده بعد دیدم چیزایی ک خیلی یواش میگم رو میشنوه اگ مث خودش باشم بهش برمیخوره 

مهم اینه خواستگارت آدم درستی باشه چه اهمیتی داره پولدارباشه یانه دل خوش تو زندگی مهمه همین که بتونه ...

ن احه آدم درستی نبود واقعا اون آدم ولی از وقتی ک اون برام اومد همش میزنه تو سرم 

همش میگه اره من ک ازدواج میکنم میرم تو میمونی میدونه من ترس از تنهایی دارم پدر و مادریم ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه با بقیه خوبه  مثلا من فک میکردم واقعا حرفامو نمیشنوه ک جوابمو تمیده بعد دیدم چیزایی ک خیلی ...

اره میدونم چی میگی دقیقا برا منم همچین میکنه😅ولی من دیگه واسم مهم نیس چون باخودش درگیره اون لحظه  تو هم برات مهم نباشه اینجوری راحت تری 

عزیزم خواهرت احتمالا متوجه نمی شه که ناراحت میشی ولی به نظر من سعی کن به دل نگیری خدایی خواهرهمدم واسه آدم منم باخواهرهام بحث زیادمیکنیم ولی ازته دل دوستشون دارم اگه خیلی ناراحت میشی رک بهش بگو بزاردیگه پیش مردم چیزی نگه

ولی ی جوری نشون میده انگاری من دارم کاملا حرصم میده بعد میشینه حرص خوردن منو نگا میکنه  جوابمم ...

متاسفانه بعضی از خواهرا انگار دشمن ادمن و من نمیدونم چرا!!!!!!! از حسادته ولی نمیدونم چرا باید ب خواهر خود ادم حسودی کرد .. من اینجوری زیاد دیدم

عزیزم خواهرت احتمالا متوجه نمی شه که ناراحت میشی ولی به نظر من سعی کن به دل نگیری خدایی خواهرهمدم وا ...

رک گفتم بهش راجب این ک جواب نمیده گفتم برگشتوگفت اخه دارم ب حرفت فکر میکنم در حالی ک جواب ندادناش از این نیس 

راجب قد هم گفتم کولی بازی دراورد ک کی با تو کار داره کی تو رو میگه