2777
2789
عنوان

میخوام به پدرشوهرم بگم..

222 بازدید | 16 پست

اول اینو بگم که به هرکی رسیدم ، دوست ،آشنا، فامیل ، غریبه ... فقط گفتم راز خونه ات توی خونه ات بمونه که احترام زندگیت حفظ بشه

۱۰ سال از همسرم کوچکترم و اون ازدواج دومشه. یه مراسم ساده و اومدم شهر غریب بهش کوچکترین بی احترامی و حرفی نزدم. خانوادشم منو بیشتر از خودش دوست دارن

۱۰ ساله زنشم نه خودش رفیق و مونسم شد نه گذاشت دوست و رفیقی داشته باشم ، منم آدمم ۱۰ ساله تک و تنها توی شهر غریب

هیچی نداشت ، اما خدا خودش شاهده یکبار به روش نیاوردم. از گشت و گذارم ، از رخت و لباسم ، از هرچیزی زدم شد پس انداز و خونه و ماشین

از همون اول کوچکترین بحثی که میشد هرچی به دهنش می اومد میگفت ، اما من آدمی ام که توی عصبانیت فقط سکوت میکنم

بعد که میدید من هم مثل خودش چرت و پرت نمیگم میگفت تو هم بگو خودتو خالی کن

تحمل کردم و تحمل کردم حالا یه ساله خواهرم جدا شده این هرچی میشه پای خانوادم و خواهرمو میکشه وسط. درحالی که خواهر خودشم جدا شده اما خداگواهه من به روشون نمیارم

حالامیخوام به پدرشوهرم بگم بیاد جایی جلو شوهرم اتمام حجت کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بنظرم بدترین کاره پدر شوهر چیکار کنه 

با همسرت باید صحبت کنی بگی مثلا خواهر من اینجور شده خواهر شمام اینجوره 

یا بگی به خونواده من فش میدی منم بلدم فش بدم ولی حرمت نگه میدارم 

اینا ربطی به پدر شوهر نداره اوضاع بدتر میشه اگه بزرگترا دخالت کنن

اگه تا حالا پیششون درد و دل نکردی و پشتت بودن بهش اعتماد نکن ممکنه حتی برای طرفداری از تو اینقدر تو زندگیتون کنکاش کنن که به مشکلات بزرگتر بر بخورید و دیگه به دخالت عادت کنن

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
نه بنظرم بدترین کاره پدر شوهر چیکار کنه  با همسرت باید صحبت کنی بگی مثلا خواهر من اینجور شده خ ...

هزاران بار گفتم 

همش سکوت میکنم و خودخوری که خجالت بکشه اما فقط خودمو داغون میکنم

خوب میکنی به پدرشوهرت‌بگک

چون واقعا خسته ام کرده

اون میگه و من سکوت میکنم و خودخوری

بذار بدونن اگه زندگیش خوبه و همه تعریف میکنن از احترام یه طرفه منه

اگه تا حالا پیششون درد و دل نکردی و پشتت بودن بهش اعتماد نکن ممکنه حتی برای طرفداری از تو اینقدر تو ...

از این اخلاقا نداره پدرشوهرم

به عروساش کاری نداره ، پسراشو نصیحت میکنه اما به ما عروسا جز احترام چیزی نبوده

هزاران بار گفتم  همش سکوت میکنم و خودخوری که خجالت بکشه اما فقط خودمو داغون میکنم

عزیزم الان دیدی که سکوت جواب نیس 

وقتی آرومه باهاش حرف بزن 

ببین الان میگی پدر شوهرم پشتمه چون تا حالا گلایه ای نکردم ولی اگه بیاد خونتون ممکنه همسرت حرف نامربوط بزنه یا خوده شما یا پدرشوهرتون ،روتون تو روی هم باز میشه و ممکنه یه کلمه از حرفات بهش بربخوره و دیگه تا آخر عمر میشی عروس بده 

و اینم یادت باشه اگه پسرش بدترین پسر دنیا هم باشه بظاهر حتی قبولش هم نکنه تو دعوا و بحث زندگی همه پشت پسرشون در میان 

از این اخلاقا نداره پدرشوهرم به عروساش کاری نداره ، پسراشو نصیحت میکنه اما به ما عروسا جز احترام چی ...

خب احترام بوده چون حرف و سخن بینتون نبودهوقتی ادم حرفش رو میبره باید خودش رو برای هر واکنشی اماده کنه،به هر حال اونم برای خودش نظراتی داره حتی اگه بخواد به نفعتون هم کار کنه ممکنه از روشی استفاده کنه که احساس کنی داره دخالت میکنه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...