2777
2789
عنوان

یه حس شیشمی بیاااااد توروخداااا🥺🙏🏻🫂

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 39 پست
کی  وضع مالیم خوب میشه خونه میخرم

عزیزمم پیشرفت دارید وضعتون خوب میشع ایشالله بنظرم الانم مشکل مالی زیادی ندارید

میشه برا نی نی تو دلیم صلوات بفرستید🥺❤️اینو تو دوران بارداری نوشتم الان آرزوم اینه بچه ۶ ماهم سالم بشه💔خدا که دلمو شکوند💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ماه دیگه  نع دیگععع جنسیت نمیگم اون یکی تایپک بع یکی گفتم دخترر چقد بدش اومدد ایش ولا حس ش ...

میشه توروخدا اینم بگی منو عشقم کی میشه بهم برسیممممم🥺🥺🥺🥺🥺🥺🫂

توروخدا اینم بگو به نظرت بچه اولمون چی میشهههه🥺🫂

۱۴۰۳/۷/۱۱روز چهارشنبه ساعت ۶ نیم عصر با حرفات شکستم مردم ویران شدم...برام دعا کنین توروخدا😭
عزیزمم پیشرفت دارید وضعتون خوب میشع ایشالله بنظرم الانم مشکل مالی زیادی ندارید

پولم کمه عزیزم  واسه خرید خونه ..

رابطم با علی چی میشه ...مشکلم با فامیلاش حل میشه

خیلی رفت و امد دارن

شکرگزاری و عشق خداوند

میشه توروخدا اینم بگی منو عشقم کی میشه بهم برسیممممم🥺🥺🥺🥺🥺🥺🫂 توروخدا اینم بگو به نظرت بچه اول ...

بهم میرسیدد وقتی مشکلا حل شننن راحت باشیدد 

یع دخمل کع با اومدنش خیلی بهتر از قبل میشیددد😍

میشه برا نی نی تو دلیم صلوات بفرستید🥺❤️اینو تو دوران بارداری نوشتم الان آرزوم اینه بچه ۶ ماهم سالم بشه💔خدا که دلمو شکوند💔💔

پولم کمه عزیزم  واسه خرید خونه .. رابطم با علی چی میشه ...چطور پسریه

ارع میدونم اونو اول گفتید 

رابطتون خوبع اما مشکلات ریختع سرش بنظرم کنارش باش

ارع میدونم اونو اول گفتید  رابطتون خوبع اما مشکلات ریختع سرش بنظرم کنارش باش

خاستگارمه .. من بخاطر  رفت و امد فامیل اش رد کردم

بنظرتون  حل میشه نیان خونم؟  ازدواج داریم؟

شکرگزاری و عشق خداوند

واای خداکنه،دوتا گل دختر دارم 🥰🥰

راستی الان تایپکتو هم دیدم گفتی همسایه خواب دیده دختر اوردی 

اگر دختر دیده پسره 

اگر گوشواره تو خواب ببینی دختره

خاستگارمه .. من بخاطر  رفت و امد فامیل اش رد کردم بنظرتون  حل میشه ؟

ولی من حس کردم با همید! نگفتی خواستگاره😂 حل میشه

هم دوستیم  هم چند بار خاستگاری کرده  اما رد کردم هربار

چراا