2777
2789

بچه هامن توسال سوم هستم ک ازدواج کردم یکسالونیمه اقدام میکنم واسه بارداری مشکل تنبلی تخمدان دارم.چنددوره دارومصرف کردم ک متاسفانه باعث کیست ۴سانتی توتخمدان راستم شدازبعداون دیگه دارونخوردم وافتادم دنبال طب سنتی واصلاح سبک همه کار کردم ازبادکش گرفته تاداروهای گیاهی اثرات مثبت داشت ولی باردارنشدم.دیگه خسته شدم راستش ونوبت دکترگرفتم واسه چندروز دیگه ولی بازهم میترسم میگم نکنه باداروهای شیمیایی دوباره دردسرواسم درست بشه لطفاتجربه های خودتونوبگیدک چطوری باردارشدین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه عزیزم

ببینید اول از همه من رژیم گرفتم  هرچی موادقندی شکر داربود حذف کردم

هرچی وسایل مغازه ای بود ک نگه دارنده داشت حذف کردم 

هرشب۱۰تا بادوم خیس کردم فرداس پوستشو کندم خوردم۱۶کیلو وزن کم کردم روزی نیم ساعت ورزش پیاده روی ترجیحا بعد به جای روغن بیرونی کره گرفتم ذوب کردم استفاده کردم .سبزیجات میوه جات استفاده کردم.

درنهایت میرسیم بع مهم ترین بخش تنظیم خواب.قبلا ۳نصف شب میخوابیدم تا لنگ ظهر.بعد از ده خوابیدم صبحا زود بیدار شدم هورمون هام منظم شد تنبلی من به حدی شدید بود تو یک سال پریود نشدم .یکو نیم سال تنبلی داشتم  ولی از وقتی این روند رو درویش گرفتم حل شد درعرض شش ماه

درنهایت یدونه قرص خوردم به اسم کوالی فول .

😍الان با دارم ۵ماهمه پسر هم هست😍

با وجود چشم درد سعی کردم بنویسم

ببینید اول از همه من رژیم گرفتم  هرچی موادقندی شکر داربود حذف کردم هرچی وسایل مغازه ای بود ک ن ...

مرسی عزیزم ک باوجود خستگی بازهم وقت گذاشتی

ایشالانی نیتون صحیح وسالم بیادبغلتون💚

مرسی عزیزم ک باوجود خستگی بازهم وقت گذاشتی ایشالانی نیتون صحیح وسالم بیادبغلتون💚

پیج خانوم فلوراتاجیک رو دنبال کنید معجزه زندگی من ایشون شد.از دوره هاش اصلا استفاده نکردم .فقط پست ها و استوری هاشو دیدم و عمل کردم 

مرسی عزیزم ک باوجود خستگی بازهم وقت گذاشتی ایشالانی نیتون صحیح وسالم بیادبغلتون💚

خواهش میکنم گلم.چون خودم زیاد اذیت شدم تو این راه.بنده خدا همسرمم همین طور.تصمیم دارم یه تاپیک بزنم کامل توضیح بدم.یعنی اگه شکمتو گرم نگه داری حل میشه مطمعن باش نباید شکمت سرد باشه باید ماساژ بدی با سیاهدانه .لبنیات نخوری .اگه پنیر خواستی به همراه سیاهدانه بخوری .اون چیزایی که سردی میاره نخورعزیزم

بخداخیلی رعایت کردم خیلی زیادولی خب نشد

شما قد وزنت چند.منم تو اقدامم .میخام رژیم بگیرم میگن کم کردن وزن تنبلی تخمدانو درمان میکنه.درخواست دوستیمو قبول میکنی باهم اقدام کنیم