2777
2789
عنوان

میخوام برای اولین بار برم سر قرار چکار کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 26 پست

ی تیپ خوشگل بزن و ی ارایش چشم خوشگل کن .با مزه باش و لبخند رو لبات باشه .چیزای با مزه تعریف کن .ایراداتتم به کسی نگو طرف شاید اصلا متوجه ایرادت نشه ولی خودت با گفتنش هایلایت میکشی و پر رنگش میکنی خوشش اومد اومد نیومد هم‌نیومد .قرار نیست اعتماد به نفست کم شه با پسند نکردنش سلیقه ها متفاوته 

میترسم وابسته بشم بهش بااینکه میدونم شخصیت قابل اعتمادی نداره یه جوریه شایدم من بد فک میکنم

دیگه وابستگی هم جزئی از رابطه است همه هم شخصیت سردی ندارن که وابستگی براشون ایجاد نشه 

به هر حال فراموش میشه دیرو زود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی تیپ خوشگل بزن و ی ارایش چشم خوشگل کن .با مزه باش و لبخند رو لبات باشه .چیزای با مزه تعریف کن .ایرا ...

سعی میکنم اروم باشم یکم باهاش راحتر شدم چندبار تصویری حرف زدیم ولی دفعه اول هفت ساعت حرف زدیم دفعه بعد سه ساعت ایندفعه هم نیم ساعت هی توجهش کمتر میشه

حس میکنم عقده بدست اوردن داره یهو محبت میکنه بعد یهو سرد میشه

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

دیگه وابستگی هم جزئی از رابطه است همه هم شخصیت سردی ندارن که وابستگی براشون ایجاد نشه  به هر ح ...

چجوری سرد باشم از اول که بهش وابسته نشم

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

سعی میکنم اروم باشم یکم باهاش راحتر شدم چندبار تصویری حرف زدیم ولی دفعه اول هفت ساعت حرف زدیم دفعه ب ...

این اون پسر مجازی هست که دو ساله باهاشی یا اون جدیده؟خب عادیه روز اول ادم زیاد حرف میزنه روزای بد کمتر .عادیه که اولش کلی ذوق داری بعد کم میشه .مهم کیفیت رابطه اس نه کمیت 

این اون پسر مجازی هست که دو ساله باهاشی یا اون جدیده؟خب عادیه روز اول ادم زیاد حرف میزنه روزای بد کم ...

نه همونی که گفتم تازه اومده بااون مجازیه که کات کردم کلا

بشه به درررررک . اگه ترک کرد تورو یا سرد بود رفتارش بدون نیمه گمشده تو نیست و باز هم فرصت داری تا نی ...

فقط تجربه بااون باعث میشه خودمو بهتر بشناسم چون من تاحالا هیچ وقت با یه پسر تو رابطه یا هم صحبت نبودم من ۲۳ سالمه

مجازیه که خوب کردی کلا مجازی رو جدی نگیر اکثرشونم متاهلن ‌.انشاالله که خیر باشه اینم

ممنون♥️

چجوری سرد باشم از اول که بهش وابسته نشم

این جزئی از شخصیته یکی احساساتیه یکی منطقی 

درکل به همه این رابطه ها مثل تجربه نگاه کن همیشه خودتو در اولویت بذار تو مهم ترو با ارزش تری هیچیو هیچکس نباید بالاتر از خودت قرار بگیره جاییم دیدی داری اذیت میشی این تو باش که رابطه رو تموم میکنی هیچ چیزو تحمل نکن حتی اگه دوسش داشته باشی بازم تحملش نکن تا جایی که خوب بود بمون جایی که بد شد تحمل نکن به خودتم نقبولون که آدم وابسته ای هستی یا اون نباشه کارت زاره

این جزئی از شخصیته یکی احساساتیه یکی منطقی  درکل به همه این رابطه ها مثل تجربه نگاه کن همیشه خ ...

گاهی وقتا تظاهر کردن باعث میشه واقعا یه چیزی بشی

تطاهر به اینکه اصلا وابسته نمیشی میتونه واقعا سردت کنه

مرسی🥲♥️