دخترک_سرگردان_قصه_ها مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2410 عنوان میخوام برای اولین بار برم سر قرار چکار کنم؟؟ 972 بازدید | 26 پست توصیه تون برای قرار اول؟من اعتماد به نفسم کمه چون دماغم شکسته و خیلی بزرگه اینو از قبلم بهش گفتم ولی میترسم تو ذوقش بخورهقبلا چندبار تماس تصویری داشتیم ولی حس کردم هربار برای دیدنم ذوق کمتری دارهاولاش خیلی ذوق داشتانگار براش عادی شدمچرا مردا اینجورین اخه ❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌ 1402/10/03 | 00:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rozitakhanomi عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 5957 حالا برو خوده واقعیتو ببینه حتما به دلش میشینی . این نیز بگذرد .....
goleyasseabi عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 2912 تو چرا عیب صورتتو بهش گفتی. هیچ وقت پیش هیچ مردی نگو که من این ایرادهارو دارم آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨👩👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩❤️👨 عاشق قهوه م ☕
دخترتابستانیییی عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 385 عزیزم من تجربه سر قرار رفتن ندارم که بهت کمک کنم ولی عزیزم شما قطعا زیبایی های خودتونو دارید ،خودتو داشته باش ،قطعا ایشونم کامل نیست
tameshk55 عضویت: 1397/05/19 تعداد پست: 5313 سوار ماشین نشو برو کافی شاپ اگه شناختی نداری و حتما کارت ملی و شناسنامه ببین بدونی هویتش کیه من باردار نیستم تیکر بارداری تاریخی که من به خواستم می رسم
دخترک_سرگردان_قصه_ها مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2410 حالا برو خوده واقعیتو ببینه حتما به دلش میشینی . نه حس میکنم ازم زده میشه ❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌
دختر۰صحرا عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 648 سوار ماشین نشو برو کافی شاپ اگه شناختی نداری و حتما کارت ملی و شناسنامه ببین بدونی هویتش کیه وا تو قرار بگه کارت ملیو شناسنامتو نشون بده؟😂
دخترک_سرگردان_قصه_ها مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2410 وا تو قرار بگه کارت ملیو شناسنامتو نشون بده؟😂 فک کن بگماز ماشین خودمو بعدش پرت میکنم پایین ❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌
دخترک_سرگردان_قصه_ها مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2410 کار خاصی لازم نیس انجام بدی فقط برو سر قرار بهش وابسته بشم چی ❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌
دختر۰صحرا عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 648 یه استایل متفاوت بزن برو سر قرار خوشش هم نیومد بدرک حالا انگار خودشون چه تحفه ای هستن هر چی باشن از دخترا خوشگل تر نیستن
دخترک_سرگردان_قصه_ها مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2410 یه استایل متفاوت بزن برو سر قرار خوشش هم نیومد بدرک حالا انگار خودشون چه تحفه ای هستن هر چی باشن از ... نه من ظاهرم اصلا خیلی قشنگ نیست ولی ازم زیاد تغریف میکنهاخه از من خوشگلتر زیاده وقتی این از من اینحوری تعریف میکنه به دخترای خوشگلتر ازمن چی میگه دیگه ❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌
دختر۰صحرا عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 648 نه من ظاهرم اصلا خیلی قشنگ نیست ولی ازم زیاد تغریف میکنه اخه از من خوشگلتر زیاده وقتی این از ... عزیزم همه قشنگی هایی دارن هیچکس بدون جذابیت نیست خودتو دست کم نگیر
دخترک_سرگردان_قصه_ها مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2410 عزیزم همه قشنگی هایی دارن هیچکس بدون جذابیت نیست خودتو دست کم نگیر میترسم وابسته بشم بهش بااینکه میدونم شخصیت قابل اعتمادی نداره یه جوریه شایدم من بد فک میکنم ❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌