2777
2789

توصیه تون برای قرار اول؟

من اعتماد به نفسم کمه چون دماغم شکسته و خیلی بزرگه اینو از قبلم بهش گفتم ولی میترسم تو ذوقش بخوره

قبلا چندبار تماس تصویری داشتیم ولی حس کردم هربار برای دیدنم ذوق کمتری داره

اولاش خیلی ذوق داشت

انگار براش عادی شدم

چرا مردا اینجورین اخه

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

تو چرا عیب صورتتو بهش گفتی. 

هیچ وقت پیش هیچ مردی نگو که من این ایرادهارو دارم

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا برو  خوده واقعیتو ببینه حتما به دلش میشینی .

نه حس میکنم ازم زده میشه

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

وا تو قرار بگه کارت ملیو شناسنامتو نشون بده؟😂

فک کن بگم

از ماشین خودمو بعدش پرت میکنم پایین

کار خاصی لازم نیس انجام بدی فقط برو سر قرار

بهش وابسته بشم چی

یه استایل متفاوت بزن برو سر قرار خوشش هم نیومد بدرک حالا انگار خودشون چه تحفه ای هستن هر چی باشن از ...

نه 

من ظاهرم اصلا خیلی قشنگ نیست ولی ازم زیاد تغریف میکنه

اخه از من خوشگلتر زیاده وقتی این از من اینحوری تعریف میکنه به دخترای خوشگلتر ازمن چی میگه دیگه

عزیزم همه قشنگی هایی دارن هیچکس بدون جذابیت نیست خودتو دست کم نگیر

میترسم وابسته بشم بهش بااینکه میدونم شخصیت قابل اعتمادی نداره یه جوریه شایدم من بد فک میکنم