سلام ۲ ماه پیش رفتم دندونمو یک دندونپزشک کشید و جاش پیچ ایمپلنت گذاشت و به نعنوان پیش پرداخت ۶ میلیون گرفت ازم و گفت برو دو ماه دیگه بیا برای غالب گیری
از وقتی اومدم خونه تا ۱۰ روز وحشتناک درد داشتم زنگ زدم به مطبش دستیارش گفت طبیعیه منم روزی ۳ تا مسکن قوی میخوردم از بس درد داشتم بعد از ده روز به مرور دردش کمتر شد حالا دو روز پیش رفتم برای غالبگیری دکتره خیلی دیر اومد وقتیم که اومد یه ساعت وایستاد با یکی حرف زدن منم بچه هام کوچیکن تو خونه تنها بودن به دستیارش گفتم دکتر رو صدا کنین من دیرم شده خلاصه دکتره با توپ پر اومد بالا سرم من گفتم ببخشید آقای دکتر من چرا ایمپلنت من انقدر درد داشت؟ یه دفعه عصبانی شد داد زد که برای چی درد داشته نیومدی و تنبلی کردی و اون حتما عفونت کرده وفید شده و نگاه کرد گفت بله پر از عفونته و فید شده😭گفتم من به دستیارتون زنگ زدم گفته طبعیه درد،گفت نه بی خود به اون زنگ زدی باید می اومدی بعدم کلی ابزار فرو کرد تو دندونم بدون بی حسی که جیغ کشیدم از درد بعدشم دهنم پر خون شد حتی نذاشت بشورم بیرونم کرد گفت برو ۳ ماه دیگه بیا هرچی گفتم من عجله دارم گفت به من چه برو ۳ ماه دیگه بیا