2777
2789

جان من جدی بگید و لطفاً به جیب هم توجه کنید😂😭

دختری هستم ۲۰ ساله و دانشجو تربیت معلم

شدیداً نیازمند به توصیه هاتونم

بیاید قول بدیم هرگز ناامید نشیم و ادامه بدیم🤝🏻خدا بزرگتر از این حرفاست🤍

رفع کردن نقطه ضعفات

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شخصیت خوب رو تنها با معاشرت با افراد درست و حسابی ، کتاب خوندن میشه بدست اورد

این روزها حال دلم خوب نیست... ممنون میشم برام دعا کنید سلامتیم رو بدست بیارم 💛نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می‌کنیم ولی او سالهاست خدایی میکند💛 داستان تو هنوز تموم نشده! تو خواهی خندیددر جایی که قبلا گریه کرده بودی.             بخاطر نت شبانه بیدار میمونی بعد میایی استوری میزاری :'فکرش نمیزاره بخوابم'  مخابرات بزنه تو کمرت دروغگو 😒 هزینه هام واگعی و در آمدم کیکه😢😐      تو واقعاً فکر کردی قلبمو شکستی؟ قلب من گلس داره بیچاره🤪 از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی :گفتش دو روز امریکا درس میدم .؛ یه روزم انگلیس درس میدم ،چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻‏.          قطعا همه ایرانیا وقتی شامپو میزنن شیر آب رو نمیبندن و یه جاییشون رو میذارن زیر دوش که آب هدر نره😂😂 طرف همیشه با دخترا حرف میزنه بعد میگه:من اجتماعی ام..😑تو جغرافیایی بدبخت😐همه جا شعبه داری😂
کتابهای خودشناسی بخون

چ کتابی

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)

اولویت خودت باش 

دیسیپلین داشته باشه یه روتین همیشگی که جزو شخصیتت بشه 

مثلا ی عطر خاص. یه ساعت مشخص بیدار شدن. هر شب قبل خواب کتاب خوندن

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

شروع کن پادکست این نقطه و جافکری رو گوش بده

کتاب صوتی کیماگر بادصدای نامجو،کتاب صوتی نیروی حال با صدای مسبحا برزگر و کتاب صوتی چهار میثاق رو گوش بده

باور کن با تحصیلات عالی و کلی تجربه اینا رو از بین کلی چیز برات گلچین کردم گفتم

رفع کردن نقطه ضعفات

چجوری مثلا

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)

عزیزم کتاب مطالعه کن توی زمینه های:

رشد شخصی و موفقیت

فن بیان

عزت نفس و اعتماد به نفس

خود شناسی.

تمرین هم بکن تو خونه، خودتو بشناس رفتارات عادت هات . ببین کدومش نیاز به تغییر داره کدومش نیاز به آپدیت.

ورزش کنین هرروز.

پیاده روی روزانه

خوردن آب به اندازه کافی

سر یه ساعت مشخص خوابیدن و بیدار شدن در هرروز

خواندن یه زبان جدید به صورت روزانه (نیم ساعت، نه کمتر نه بیشتر)

خواندن ۱۰ صفحه کتاب غیر درسی هرروز (فقط ده صفحه نه کمتر نه بیشتر)

سعی کن بیشتر لبخند بزنی

رفع کردن نقطه ضعفات

از نظر آداب معاشرت و ارتباطات مشکل دارم و کم تحرکی 🙂 باید ورزش کنم یعنی هر آدم حسابی و ناحسابی که میشناسم میگه ورزش و راست هم میگه 

شخصیت خوب رو تنها با معاشرت با افراد درست و حسابی ، کتاب خوندن میشه بدست اورد

خب آدم حسابی رو از کجا میشه پیدا کرد 

راستش یکم اطرافیانم دوست ندارم 

چون خیلی پشت همدیگه غیبت میکنن💔