2777
2789

عزیزم اپی گلوت رو همه دارن

وقتی ک میخواید غذا رو ببلعید راه نای رو میبنده ک غذا واردش نشه و باعث خفگی نشه.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اپی گلوت رو همه دارن وقتی ک میخواید غذا رو ببلعید راه نای رو میبنده ک غذا واردش نشه و باعث خف ...

اخه من الان احساس سنگینی دارم تو گلوم

اب دهنمو بزور قورت میدم بیشتر شبام اینجوری میشم

چکار کنم یه راه حل بده اروم شم😭

اخه من الان احساس سنگینی دارم تو گلوم اب دهنمو بزور قورت میدم بیشتر شبام اینجوری میشم چکار کنم یه ...

سرما خوردگی؟ التهاب گلو یا لوزه؟ عفونت لوزه؟ آنفولانزا؟ هیچکدوم رو اخیرا تجربه نکردید؟

جدای از اینا اگ شب بالشتتون مناسب نباشه گلوتون جوری میشه ک حتی نتونید آب دهنتونو قورت بدید، اصطلاحا بهش میگن افتادگی گلو

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اره لوزه و عفونت گلو حدودا دوهفته پیش داشتم

خب پس از همونه عزیزم نگران نباش ، لابذ عفونت کامل رفع نشده داروهاتو ادامه بده چیزایی ک مضره هم نخور.

گوگل همینه ، ی کلمه تایپ کنی کل چیزای مربوط ب اون‌کلمه رو میگه کوچیک‌و بزرگ 

بعد اپی گلوت اگ بزرگ شه مشکلی نداره؟ 

بزرگ ک نمیشه

در اثر عفونت ملتهب میشه و ورم میکنه