سلام دوستاي خوبم
ببخشيد كه خيلي هاتون منتظر تاپيك جديد بوديد و دير شد.
به جاش دست پر اومدم پيشتون🤩
جونم براتون بگه مامالي قدم در راه خود مراقبتي گذاشته و مثل برق هم داره تو اين مسير پيش ميره.
بچه هايي كه پيجم رو دارن با خبرن … اما اينجا مفصل براتون ميگم كه ما، خودِ ما زن هاي خونه، مامانِ بچه هاي قد و نيم قد، دختراي دلسوز خانواده هامون ، چقدررررر احتياج داريم كه به روح و جسم خودمون بها بديم
قبلا بهتون گفته بودم كه سالم خوري و باشگاه رو شروع كردم…
اما حركت بعدي، دويدن تو مسير هاي طولاني و تايم هاي بعضا طولاني هستش!
بچه ها شروع اين كار براي من فوق العاده سخت بود، ولي تصميم گرفتم از تايم هاي نت گردي، خواب و معاشرت هاي بيهوده بزنم و به جاش وقتم رو براي بدنم بذارم….
معمولا يا صبح هاي خيلي زود يا عصر ها كه خنك تره يه مسير يك ساعت و نيمه رو انتخاب مي كنم ، يه هودي خوشرنگ ميپوشم، هدفون تو گوشم ميذارم و يه پلي ليست شاد و انگيزه بخش هم همراهمه….
بچه ها اين پياده روي تند، چنان حس رهايي و شادي به من ميده كه دلم ميخواد به تمام ادم هاي دنيا لبخند بزنم و بگم حواستون هست زندگي چقدر قشنگه؟!🥹
حتي مراقبه ميكنم تو مسير، با تمام وجود با پرودگارم و تمام موجوداتي كه ميبينم حرف ميزنم.

اين ساحل يكي از مسير هاي انتخابيم هستش كه خيلي هم بهم دوره ولي كل روز مثل برق كارها و تمرينام رو ميكنم كه ٤ از خونه بزنم بيرون و اين غروب جادويي رو ببينم.
دوستام ديگه برنامه ي من رو ميدونن و گاهي تلاش ميكنن باهام بيان ولي اكثرا تنها هستم، اين عكس مال يه صبح زوده كه دوستم خبر داد باهام مياد، سريع بساط يه صبحونه جمع و جور هم اماده كردم

و اما قدم هاي بعدي؛
اخبار رو به طور كل از زندگيم حذف كردم.
معاشرت هاي بيهوده رو كنار گذاشتم، راستش اصلا وقت زيادي هم ندارم براش
تمركزم رو گذاشتم روي سلامتي جسم و روحم،
اموزش و يادگيريِ حرفه اي سازم،
رسيدگي به خانواده ي كوچيكم،
تمام.
مگه جز يه حال خوب چي ميخوايم از جون زندگي؟!
لابد ميپرسيد با رنج ها چه ميكني؟!
يه چيز مهمي رو بگم و برم؛
رنج ها ياران هميشگي ما تو زندگي ان!
اگه فكر كردين شادي از نبود رنج حاصل ميشه سخت در اشتباهيد.
شادي فقط و فقط در كنار رنج معنا ميگيره،
اونجايي كه تو چشم رنج هاتون نگاه كرديد و با اشك لبخند زديد بزرگترين شادي هاي قلبي رو تجربه خواهيد كرد🥹
حالا نوبت شماست برام بگيد اين روزها چه ميكنيد و حال و هواتون چطوره؟!
راستي به نظرتون تاپيك يلدا رو جدا گونه بزنم يا عكساشو تو همين تاپيك بذارم؟