2777
2789
عنوان

ایا بنظرتون طبیعیه این مساله؟

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 35 پست
ناراحت نباش  خدا روزی رو میرسونه شاید خدا کاری راحت تر برات در نظر گرفته

باور میکنی تو این 6سال چه سختی هایی که نکشیدم دخترم کوچیک بود تنهاش میزاشتم می رفتم روستای دور بیمه از جیب خودم میدم نه حقوقی ،اولیای روستام شهریه که نمیدن 6ساله که فقط خودم هزینه میکنم والا زور داره آخرش استخدام نشی نمیدونم این پیش دبستانی چراطلسم شده

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اول باهاشون شرط کرده بودی که با این شرط میام؟

نه من از کجا میدونستم نه فقط من کل مربیان کشوری از سال 91به بعد الان بلاتکلیفن قبلیا رفتن الان فقط ماموندیم .

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
نه من از کجا میدونستم نه فقط من کل مربیان کشوری از سال 91به بعد الان بلاتکلیفن قبلیا رفتن الان فقط م ...

عزیزم واگذار کن به خدا

انشالله بهترین اتفاق میفته برات

امروز یه دکتری میگفت باید بپذیری و تسلیم بشی در برابر ابعادی از زندگی که نمیتونی تغییرش بدی و به اوج برسونی ابعادی که میتونی تغییر بدی. 

سختیهایی که کشیدی هدر نرفته همه رو خدا دیده و در قیامت انشالله حساب میشه. انشالله یه کار راحت و با روزی فراوان قسمتت بشه، سوره واقعه رو هر روز بخون.

عزیزم واگذار کن به خدا انشالله بهترین اتفاق میفته برات امروز یه دکتری میگفت باید بپذیری و تسلیم بش ...

ممنونم گلم❤️❤️❤️