2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان در دختران مجدد

290 بازدید | 19 پست

من کوچکترین مشکلی و یا دارویی مصرف نمیکردم و سیکل ماهیانه هم چند ماه یکبار نهایتا ۳ روز عقب میفتاد حدودا دوماهه لکه بینی و خون میبینم به غیر از سیکل ماهیانه ای که دارم برای همین سونو دادم مشخص شد که تنبلی دارم ازمایش هم دادم و سطح هورمون تستسترون و پروژسترونم بالا بودش ۳ قلم دارو برام تجویز شده

۱_متفورمین

۲_دروسپرونون

۳_اسپرونولاکتون

کسانی که ازین داروها استفاده کردن خونریزی خارج از دوران قاعدگیشون رفع شده؟ پریودیشون نامنظم شده؟ خوشحال میشیم در اخخیارمون قرار بدین تجربیاتتون رو 

عزیزم میشه بگی پروژسترونت چندتابالابوداخه منم جدیدا ازمایش،هورمونی دادم

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حدودا سه برابر بالاتر از حد نرمالی که براش درنظر گرفته شده 

ایشالله ک خیلی زودبه حدنرمالش میرسه 

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
استرسو که بی حد و اندازه دارم چند دوره مصرف رو ادامه دادین تا پریودتون منظم شد؟

من دو ساله این مشکلو دارم نه ماه متفورمین و اسپیرنولاکتون خوردم قطع کردم دوباره نامنظم شد اما خودم ورزش و کنترل استرس داشتم خوب شدم الان هشت ماهه مرتب پریود میشم

من دو ساله این مشکلو دارم نه ماه متفورمین و اسپیرنولاکتون خوردم قطع کردم دوباره نامنظم شد اما خودم و ...

خداروشکر انشالله همیشه سلامت باشید مشکلی دیگه پیش نیاد مشغله ی فکری و ... زیاده استرس هم بیخیال نمیشه تا تک تک برنامه ها رسیدگی نشن

خداروشکر انشالله همیشه سلامت باشید مشکلی دیگه پیش نیاد مشغله ی فکری و ... زیاده استرس هم بیخیال نمیش ...

فدات عزیزم نگران نباشید الان اکثرا این مشکل رو دارن، فقط سعی کن زیاد هم وابسته ی قرص هورمونی نشی، و بدن خودش کارو انجام بده، مثلا تا چهار ماه پریود نشدن توی تنبلی ممکنه پیش بیاد با ورزش و رژیم غذایی مناسب کنترل میشه

فدات عزیزم نگران نباشید الان اکثرا این مشکل رو دارن، فقط سعی کن زیاد هم وابسته ی قرص هورمونی نشی، و ...

امروز قرص متفورمین رو شروع کردم حالت کما رفتگی دارم و همشم ضعف میکنم و سرگیجه و دراز کشیدم بدنمم دردمیکنه

امروز قرص متفورمین رو شروع کردم حالت کما رفتگی دارم و همشم ضعف میکنم و سرگیجه و دراز کشیدم بدنمم درد ...

بعد از نهار بخور با معده خالی نخور اگه دیدی اذیت میشی ب دکترت بگو